Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pubg aim hilesi havaya kalkıyor ve dönüyor. bütün çözünürlükleri denedim. oyunu tam ekrandan çıkıpta açtım. pencere modundada açtım. tam ekrandada açtım. hepsinde aynı şekilde dönüyor bilen yardım lütfen??
pubg aim hilesi havaya kalkıyor ve dönüyor. bütün çözünürlükleri denedim. oyunu tam ekrandan çıkıpta açtım. pencere modundada açtım. tam ekrandada açtım. hepsinde aynı şekilde dönüyor bilen yardım lütfen??
Hile güncel ve çalışıyor çözüm:
Oyunu açın maça girin lobide beklemeyin ama unutmayın. maça girince hileyi başlatıp yükleyin ve aim çalşıyor. lobide açınca hile çalışmıyor. 2 3 maç sonra hile tekrar bozuluyor sonra kapat tekrar aç aynı şekil maç içinde çalışıyor hile. bir kere tekrar açınca çalışmamıştı ama o an aç kapa yaptım hileyi düzeldi. yani yüzde 99 çözümü budur. herkesde işe yarar.