H Hawkeyear Active Member Katılım 21 Kas 2025 Konular 3 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 RC Point 0 17 Haz 2026 #1 Aim havaya doğru kayıyor bunu nasıl düzeltebilirim veya hangi sebeplerden ötürü oluyor tam olarak anlayamadım yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Aim havaya doğru kayıyor bunu nasıl düzeltebilirim veya hangi sebeplerden ötürü oluyor tam olarak anlayamadım yardımcı olabilir misiniz lütfen?
by1ero Rengoku InsiderAyın En Aktifi 🌟 Katılım 15 Haz 2025 Konular 15 Mesajlar 422 Çözümler 6 Tepkime puanı 134 Yaş 25 Web sitesi guns.lol RC Point 0 17 Haz 2026 #2 hileyi kapatıp bidaha aç Oyla 0 Downvote
vdexterp Confirmed Memb. Katılım 17 Haz 2022 Mesajlar 52 Tepkime puanı 5 RC Point 0 17 Haz 2026 #3 windows 11 için uyumlumu acaba ? Oyla 0 Downvote
T Tuncc Ultra Member Katılım 1 Ara 2025 Konular 30 Mesajlar 319 Tepkime puanı 14 RC Point 0 30 Haz 2026 #4 Hawkeyear' Alıntı: Aim havaya doğru kayıyor bunu nasıl düzeltebilirim veya hangi sebeplerden ötürü oluyor tam olarak anlayamadım yardımcı olabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla ... düzeldi mi ? Oyla 0 Downvote
Hawkeyear' Alıntı: Aim havaya doğru kayıyor bunu nasıl düzeltebilirim veya hangi sebeplerden ötürü oluyor tam olarak anlayamadım yardımcı olabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla ... düzeldi mi ?
Y yyunusemred9 Confirmed Memb. Katılım 27 Şub 2026 Mesajlar 53 Tepkime puanı 1 RC Point 0 Pazar saat 15:50'de #5 Hawkeyear' Alıntı: Aim havaya doğru kayıyor bunu nasıl düzeltebilirim veya hangi sebeplerden ötürü oluyor tam olarak anlayamadım yardımcı olabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla ... dostum sen onu kednıne göre ayarlaman lazım buradan yardım pek mumkun değil Oyla 0 Downvote
Hawkeyear' Alıntı: Aim havaya doğru kayıyor bunu nasıl düzeltebilirim veya hangi sebeplerden ötürü oluyor tam olarak anlayamadım yardımcı olabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla ... dostum sen onu kednıne göre ayarlaman lazım buradan yardım pek mumkun değil