ayazarslan Confirmed Memb. Katılım 27 Eyl 2022 Konular 2 Mesajlar 119 Tepkime puanı 2 RC Point 0 10 Nis 2023 #1 Pubg hileyi açıyorum global hyper-v uninstall diyor devre dışı brakıyorum hyper v yi yine olmuyor yardim edermisiniz konuda bilgili olan arkadaslar
Pubg hileyi açıyorum global hyper-v uninstall diyor devre dışı brakıyorum hyper v yi yine olmuyor yardim edermisiniz konuda bilgili olan arkadaslar
Osderda >..... Admin Katılım 19 Eyl 2019 Konular 50 Mesajlar 3,418 Çözümler 842 Tepkime puanı 7,626 Konum X399+WF3 Kadıköy, İstanbul Web sitesi osderdadev.com RC Point 0 10 Nis 2023 #2 Hyper-V(Hiper sanallaştırma) bilgisayarınız da bulunduğundan dolayı bu hatayı vermektedir. PowerShell yönetici olarak başlatın, verdiğim kodları tek tek girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin: PowerShell administrator: Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable" Oyla 1 Downvote
Hyper-V(Hiper sanallaştırma) bilgisayarınız da bulunduğundan dolayı bu hatayı vermektedir. PowerShell yönetici olarak başlatın, verdiğim kodları tek tek girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin: PowerShell administrator: Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable"
ayazarslan Confirmed Memb. Katılım 27 Eyl 2022 Konular 2 Mesajlar 119 Tepkime puanı 2 RC Point 0 10 Nis 2023 #3 Osderda' Alıntı: Hyper-V(Hiper sanallaştırma) bilgisayarınız da bulunduğundan dolayı bu hatayı vermektedir. PowerShell yönetici olarak başlatın, verdiğim kodları tek tek girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin: PowerShell administrator: Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable" Genişletmek için tıkla ... bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable" bu komutu girdiğimde paramert hatalı diyor Oyla 0 Downvote
Osderda' Alıntı: Hyper-V(Hiper sanallaştırma) bilgisayarınız da bulunduğundan dolayı bu hatayı vermektedir. PowerShell yönetici olarak başlatın, verdiğim kodları tek tek girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin: PowerShell administrator: Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable" Genişletmek için tıkla ... bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable" bu komutu girdiğimde paramert hatalı diyor
ayazarslan Confirmed Memb. Katılım 27 Eyl 2022 Konular 2 Mesajlar 119 Tepkime puanı 2 RC Point 0 10 Nis 2023 #4 Osderda' Alıntı: abi ben valla şunu virüs totalda aratıyım dedimde.... Maşallah Trojandan Keyloggere kadar var Genişletmek için tıkla ... Osderda' Alıntı: Hyper-V(Hiper sanallaştırma) bilgisayarınız da bulunduğundan dolayı bu hatayı vermektedir. PowerShell yönetici olarak başlatın, verdiğim kodları tek tek girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin: PowerShell administrator: Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable" Genişletmek için tıkla ... abi virüs totda arattım programı virüs çıktı trojan keylogger falan .d Oyla 0 Downvote
Osderda' Alıntı: abi ben valla şunu virüs totalda aratıyım dedimde.... Maşallah Trojandan Keyloggere kadar var Genişletmek için tıkla ... Osderda' Alıntı: Hyper-V(Hiper sanallaştırma) bilgisayarınız da bulunduğundan dolayı bu hatayı vermektedir. PowerShell yönetici olarak başlatın, verdiğim kodları tek tek girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin: PowerShell administrator: Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable" Genişletmek için tıkla ... abi virüs totda arattım programı virüs çıktı trojan keylogger falan .d
Lowrs Super Member Katılım 4 Nis 2023 Mesajlar 155 Tepkime puanı 8 RC Point 0 10 Nis 2023 #5 biosa gir sanallaştırma kapa Oyla 0 Downvote