Qwertyyy Confirmed Memb. Katılım 7 Mar 2023 Konular 5 Mesajlar 71 Tepkime puanı 4 RC Point 0 3 Eyl 2023 #1 merhabalar ben bugün pubg game loop hilesini açmayı denedim fakat "failed to get ue!"diye bir hata verdi neyden kaynaklı?
merhabalar ben bugün pubg game loop hilesini açmayı denedim fakat "failed to get ue!"diye bir hata verdi neyden kaynaklı?
Lord Shadow Only Shadow Legend Member Katılım 6 Nis 2023 Konular 22 Mesajlar 1,356 Çözümler 5 Tepkime puanı 242 Konum Türkiye RC Point 0 3 Eyl 2023 #2 "Ue" hatası alıyorsanız gameloop 64 bit kullanıyorsunuz demektir o yüzden denetim masasından gameloopu silip 32 bit indirin ve hileyi tekrar deneyin. Not: Resmi gameloop sitesinden İndirme butonun altında küçük yazıyla gameloop 32 bit var tıklayıp indirebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
"Ue" hatası alıyorsanız gameloop 64 bit kullanıyorsunuz demektir o yüzden denetim masasından gameloopu silip 32 bit indirin ve hileyi tekrar deneyin. Not: Resmi gameloop sitesinden İndirme butonun altında küçük yazıyla gameloop 32 bit var tıklayıp indirebilirsiniz.
Qwertyyy Confirmed Memb. Katılım 7 Mar 2023 Konular 5 Mesajlar 71 Tepkime puanı 4 RC Point 0 3 Eyl 2023 #3 Lord Shadow' Alıntı: "Ue" hatası alıyorsanız gameloop 64 bit kullanıyorsunuz demektir o yüzden denetim masasından gameloopu silip 32 bit indirin ve hileyi tekrar deneyin. Not: Resmi gameloop sitesinden İndirme butonun altında küçük yazıyla gameloop 32 bit var tıklayıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... eyw knk oldu Oyla 0 Downvote
Lord Shadow' Alıntı: "Ue" hatası alıyorsanız gameloop 64 bit kullanıyorsunuz demektir o yüzden denetim masasından gameloopu silip 32 bit indirin ve hileyi tekrar deneyin. Not: Resmi gameloop sitesinden İndirme butonun altında küçük yazıyla gameloop 32 bit var tıklayıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... eyw knk oldu
Qwertyyy Confirmed Memb. Katılım 7 Mar 2023 Konular 5 Mesajlar 71 Tepkime puanı 4 RC Point 0 3 Eyl 2023 #4 Lord Shadow' Alıntı: "Ue" hatası alıyorsanız gameloop 64 bit kullanıyorsunuz demektir o yüzden denetim masasından gameloopu silip 32 bit indirin ve hileyi tekrar deneyin. Not: Resmi gameloop sitesinden İndirme butonun altında küçük yazıyla gameloop 32 bit var tıklayıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... bu arada aimbot yok Oyla 0 Downvote
Lord Shadow' Alıntı: "Ue" hatası alıyorsanız gameloop 64 bit kullanıyorsunuz demektir o yüzden denetim masasından gameloopu silip 32 bit indirin ve hileyi tekrar deneyin. Not: Resmi gameloop sitesinden İndirme butonun altında küçük yazıyla gameloop 32 bit var tıklayıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... bu arada aimbot yok
K kayraqewqeqw Confirmed Memb. Katılım 2 Eyl 2023 Mesajlar 49 Tepkime puanı 2 RC Point 0 3 Eyl 2023 #5 knkn bendede bu hatayı veriyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 kayraqewqeqw' Alıntı: knkn bendede bu hatayı veriyor Genişletmek için tıkla ... Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 kayraqewqeqw' Alıntı: knkn bendede bu hatayı veriyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
knkn bendede bu hatayı veriyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 kayraqewqeqw' Alıntı: knkn bendede bu hatayı veriyor Genişletmek için tıkla ... Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 kayraqewqeqw' Alıntı: knkn bendede bu hatayı veriyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 Genişletmek için tıkla ...
Qwertyyy Confirmed Memb. Katılım 7 Mar 2023 Konular 5 Mesajlar 71 Tepkime puanı 4 RC Point 0 7 Eyl 2023 #6 kayraqewqeqw' Alıntı: knkn bendede bu hatayı veriyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 Ekli dosyayı görüntüle 24705 Genişletmek için tıkla ... kanka bu windows sürümü ile alakalı reality cheatse pubg açılmıyor yaz çıkar Oyla 0 Downvote
kayraqewqeqw' Alıntı: knkn bendede bu hatayı veriyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 3 Eyl 2023 Ekli dosyayı görüntüle 24705 Genişletmek için tıkla ... kanka bu windows sürümü ile alakalı reality cheatse pubg açılmıyor yaz çıkar