pubg mobıl

• Konbuyu başlatan maske44
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar: 4
  • Görüntüleme: 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maske44

💎Yaşın değil yaşadıkların öğretir sana hayatı 💎
Super Member
Konular
7
RC Point
0
BEYLER HILE CALISMIYOR DAHA DORUSU AYNI SEKIL VIDEODAKI GIBI ACIYORUM DORU ZATEN AMA YUKLE DIYORUM SONRA KAPANIYOR BISI GELDIGI GITTIGI YOK BAKA KULANDIGIM HILE O ENGELLIYOR OLURMU VE PUBG LITE PC ICIN OLAN HIL ACILACAKMI YADA SECKIN UYE TARZI KISILEREMI ACIK O

Teorik/Men

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Hayır merak etme loandırda şuanda pumg mobil güncelleniyo merak etme en yakın zamanda çıkıcak pubg lıte da guncellenıyo guncellendiğinde sıkıntılar ortadan kalkar merak etme iyi günler

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
Başka bir hile kullanıyorsan antivirüs ile özel tarama yaparak bütün kalıntıları silersen hile çalışacaktır. Çalışmaz ise Loaderin yeni sürümünü yükle.GoldenBlackMarauders2REALITYCHEATS.gif

Drenated

Legend Member
Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
454
RC Point
0
Pubg lite ücretsiz şekilde sunulcaktır.şuanlık aktif değil.Hileyi kullandığın platforma sormanı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...