PUBG Mobile Captcha bypass

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Trend Creator Konuşkan Gece Kuşu Top Commenter Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Top Sharer Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
181
RC Point
0
Çalıştırmak İçin Ne Gereklidir? (Adım Adım)
Tarayıcı Sürücüsü (Driver) Kod Microsoft Edge kullandığı için bilgisayarınızda Edge tarayıcısının kurulu olması yeterlidir Selenium modern sürümleri sürücü yönetimini otomatik yapar.

API Anahtarı Ekleme Kodun başındaki WASDWASD = "buraya kendi APINı Koy" kısmına, Google AI Studio'dan alacağın geçerli bir Gemini API anahtarını yapıştırmalısın.

HTML Dosyası Kodun aradığı iMSDKWebVerify.html dosyası (çözülmeye çalışılacak CAPTCHA sayfasının bulunduğu dosya) python betiği ile aynı klasörde yer almalıdır.

Prompt Olayı Nedir?
Kodun içerisindeki prompt = () kısmının içi boş bırakılmıştır.

(Örn: "Bu görseldeki nesneleri sırasıyla bul ve bana [{"number": 1, "left": "45%", "top": "30%}] formatında JSON çıktısı ver").

Tuncc

Ultra Member
Tartışma Başlatıcı Konuşkan 10 Rozet Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
42
RC Point
0