Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

ismailkurt_0

Member
RC Point
0
Selamın aleykum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Ben goremiyorum

uknb93

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
8
RC Point
0
belli etmezsek hiçbi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Aslında Pubg Mobile'da en yaygın kullanılıp en zor tespit edilen hile ESP.Bu nedenle ban riski az ama ben bir hile bulmuştum dün ve gayet efsane çalışıyordu.10 dk oynadım.1 ay falan oynayıp ban yemeseydim ana hesabımda kullanacaktim.Bu nedenle kuzenimle oda açıp arena girip güvenilirliğini tespit etmek amacıyla ben onu gördüğümü bilerek çok belli ediyordum.Ona da beni raporlamasını ve röntgen seçmesini istedim.Arenada 3-4 dk daha oynadım ve ban yedim.Bu nedenle size önerim bir hilenin güvenilirliğini anlamak istiyorsanız yan hesapta 1 ay deneyip kendinizi raporlayacaksınız eğer tüm bunlara rağmen ban yemezseniz.Hile çoğu hileden daha güvenilirdir.Ben de böyle yaparak ana hesabımın güvenliğini sağlıyorum.

1 ay sonra sizlere PUBG MOBILE Config H@ck (düşman görme) paylaşacağım.Şu an yan hesabımda test ediyorum.1 ay boyunca kendimi raporlayacağım.Eğer hala ban yemezsem burada paylaşacağım.Hatta eğer ban yemezsem o zamana kadar size taç kademede 40 Level olan ana hesabımda h#le ile oynarken videoya kaydedip göstereceğim.(Tabi raporlama riskine karşı ismimi gizleyeceğim çünkü ben başka bir h#le daha kullanıyorum
Bu nedenle ban riskim yüksek diye sadece rütbemi gösterip oynayacağım.)

x0se

Banned Member
Konular
48
RC Point
0
eline sağlık