Aslında Pubg Mobile'da en yaygın kullanılıp en zor tespit edilen hile ESP.Bu nedenle ban riski az ama ben bir hile bulmuştum dün ve gayet efsane çalışıyordu.10 dk oynadım.1 ay falan oynayıp ban yemeseydim ana hesabımda kullanacaktim.Bu nedenle kuzenimle oda açıp arena girip güvenilirliğini tespit etmek amacıyla ben onu gördüğümü bilerek çok belli ediyordum.Ona da beni raporlamasını ve röntgen seçmesini istedim.Arenada 3-4 dk daha oynadım ve ban yedim.Bu nedenle size önerim bir hilenin güvenilirliğini anlamak istiyorsanız yan hesapta 1 ay deneyip kendinizi raporlayacaksınız eğer tüm bunlara rağmen ban yemezseniz.Hile çoğu hileden daha güvenilirdir.Ben de böyle yaparak ana hesabımın güvenliğini sağlıyorum.
1 ay sonra sizlere PUBG MOBILE Config H@ck (düşman görme) paylaşacağım.Şu an yan hesabımda test ediyorum.1 ay boyunca kendimi raporlayacağım.Eğer hala ban yemezsem burada paylaşacağım.Hatta eğer ban yemezsem o zamana kadar size taç kademede 40 Level olan ana hesabımda h#le ile oynarken videoya kaydedip göstereceğim.(Tabi raporlama riskine karşı ismimi gizleyeceğim çünkü ben başka bir h#le daha kullanıyorum
Bu nedenle ban riskim yüksek diye sadece rütbemi gösterip oynayacağım.)