Pubg Mobile Gameloop Hack (Soru)

Cruse

Super Member
Konular
24
RC Point
0
Arkadaşlar PubgM Gameloop hack'i kullanacağım fakat ban yedirtiyor mu kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi? ona göre main hesabımda kullanacağım.
Windows 10 kullanıyorum, teşekkürler.

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0
Hocam, Hileyi daha önce kullanmaya çalışıp kullanamayan kişilerden biri de benim.
Zamanında hile kullanarak As kademesine yükselen bir kişi olarak konuşacağım ;
Main hesabında daha önce ban yedin mi? Eğer yediysen main hesabın da kullanma.
2 veya 3 adet hesabın olsun. Hepsinde düzenli olarak maç oynuyacaksın.
Main hesabın hiç ban yemedi diyelim. Hile kullanmaya başladın. Günlük maç sınırı: En fazla 4 veya 5.
Maçın bittiği halde yinede oynamak istiyorsan 2.Hesap aynı şekilde en fazla 3-5 arası maç.
(Maç sayısı ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur)
Hesabın daha önce hile kullanımından uyarı aldıysa yaklaşık olarak 1 hafta hesabına girme.
7/24 Hesabın gözetime alınıyor. Ters giden bir şey olursa anında banned.
Hocam, elinizden geldiği kadar legit oynayın. İnsanlar, Legit oynamayı çok yalnış anlıyorlar.

alknavsr

Confirmed Memb.
RC Point
0
şuan 5.maça geçiyoruz arkadaşla beraber kullanıyoruz 1 hafta oldu ikimizde platin olduk belli etmeden oynadıgın sürece bu hile ban yedirtmiyor internetteki bircok free hileyi kullandık hepsi anında ban atıyor fakat rc hack sagolsun banlatmıyor ufak bir esp hilesi işini görür zaten burdan ekibe selamlar

xLuxry

Ultra Member
Konular
3
RC Point
0
Dostum bence ana hesabında kullanma hile (onaylı üye sınırı vardı sanırsam) forumda çoğu herkez onaylı üye zaten herhangi bir zaman ban dalgası gelebilir.Eğer ana hesabında hile kullanmak istiyorsan arapların hile discordlarında yayıncı olarak free kaliteli hile kullanabilirsin iyi forumlar.

ByHuNTeR

Confirmed Memb.
RC Point
0
main hesabını kullanma ban yemedim belli etmedim için hatta espyi adam akıllı kullanmadım main hesabında kullanma

xax_2300

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
1 aya aşkın test amaçlı hileyi açıyorum,m4-5 el acımasız oynadığım da oldu, hesabım banlanmadı. siz ne olur ne olmaz hile olduğunuzu belli etmeyin. iyi forumlar.
ben 2 gündür oynuyorum ama aim hillesi aktif değil esp de adamları çok net göstermiyo iskelet tarzı bşy olsa çok güzel olur 5 maç dereceli girdim şu ana kadar banlanmadım

ASADAKAS

Banned Member
RC Point
0
Dostum bence ana hesabında kullanma hile (onaylı üye sınırı vardı sanırsam) forumda çoğu herkez onaylı üye zaten herhangi bir zaman ban dalgası gelebilir.Eğer ana hesabında hile kullanmak istiyorsan arapların hile discordlarında yayıncı olarak free kaliteli hile kullanabilirsin iyi forumlar.
örneklendirir misiniz?