Pubg mobile hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wisyon27

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Merhaba öncelikle sormak istiyorum eğer olur derseniz paylaşmak istiyorum pubg mobile rootlu cihazlar için bansiz safe bie hile mevcut 1.9 surumu için yeni güncellendi fakat hile yapımcısı japon menü cince ve ingilizce olarak var kurulumu oldukca basit pubg silmenize bile gerek yok tek şart cihazin rootlu olmasi ( root telefonda kendi isteğinizle atmadığınız surece olmaz benim cihazda root varmi diye sormayin atmak isteyenler telefoncuya gidip root atmak istiyorum diyerek attirabilir.) paylaşayımmı ?

Space İs god

Legend Member
Konular
27
RC Point
0
Konuyu açıklayıcı düzgün çalışır ve alıntı şeklinde paylaşırsan bir problem olacağını sanmıyorum.

Wisyon27

Super Member
Konular
13
RC Point
0

Space İs god

Legend Member
Konular
27
RC Point
0
Yöneticilerden onay alalım öyle :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Paylaşirim ondan yana skinti yok hile yapimcisi farklı birisi olduğu için önce bi siteden onay almak istedim
Ama hilenin çalışıp çalışmadığını da test edip atman gerek

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Paylaştığın yazılımı yapan kişi tanınmadığı için birkaç sorun çıkabilir, pubg mobilede rootsuz hile de yapılıyor di mi? belki yazılımı yapan kişi root dan faydalanarak veri hırsızlığı yapıcak bilemeyiz, hileyi paylaşmak da özgürsün eğer paylaşıcaksan çıkabilecek sorunlar senin sorumluluğunda olacağını unutma, paylaşırken virüs total linkini koymayı unutma.

Son düzenleme:

Wisyon27

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Paylaştığın yazılımı yapan kişi tanınmadığı için birkaç sorun çıkabilir, pubg mobilede rootsuz hile de yapılıyor di mi? belki yazılımı yapan kişi root dan faydalanarak veri hırsızlığı yapıcak bilemeyiz, hileyi paylaşmak da özgürsün eğer paylaşıcaksan çıkabilecek sorunlar senin sorumluluğunda olacağını unutma, paylaşırken virüs total linkini koymayı unutma. Bu
Uzun zamandır kullanıyorum bi sorun yaşamadım virus total bi gecireyim bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...