Pubg Mobile hangi windows sürümünde çalışıyor.

Clain098

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
pubg mobile hilesi windows sürümünden hata veriyor full güncel windowsum hangi sürümde çalışıyor hile.

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
tüm windows sürümlerinde çalışır aldığınız hata nedir?

Clain098

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
atıyorum resmini hemen
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

rea.PNG

bu hatayı alıyorum

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Öncelikle kontrol etmeniz gereken Windows sürümüdür, Eğer Windows 11 22h2 işletim sistemi kullanıyorsanız
Windows 11 22H2 ve ilerideki gelecek sürümlerde, kernel hilelerimiz çalışmayacaktır. Windows, Intel vulnerable driverin imzasını karalisteye aldı
ve bu nedenle o sürümdeki kullanıcılar "Failed to load vuln driver" hatası ile karşı karşıya kalacaktır. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın. (https://prnt.sc/QXqFe320IKQZ)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları izleyerek, Windows tarafından uygulanan karalisteyi devre dışı bırakabilirsiniz ve kernel hilelerimizi tekrar çalıştırabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki çözüm işe yaramadıysa veya windows sürümünüz 22h2 değilse
Bilgisayarınız da her hangi bir anti virüs yazılımı bulunmasından kaynaklanmaktadır.
Bilgisayarınızdan Avast, Kaspersky, Faceit AC, Malwarebytes, Avg v.b tüm anti virüs yazılımlarınızı silin
bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

Clain098

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
cmd ye kodları yazıp yeniden başlattımda devam ediyor windows güvenliğinden yapıcaktım fakat 2 tane açıp kapatmak için buton yok birtane var oda kapalı

yani işe yaramdı

Clain098

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
bilgisayarı eski sürüme alsam düzelirmi

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
win 10 22h2 kullanıyom ben
Bilgisayarınız da her hangi bir anti virüs yazılımı bulunmasından kaynaklanmaktadır.
Bilgisayarınızdan Avast, Kaspersky, Faceit AC, Malwarebytes, Avg v.b tüm anti virüs yazılımlarınızı silin
bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.