pubg mobile hile nasıl yapıcam

Solution
Loader üzerinden pubg Mobile gameloop hilesini başlatmanız gerekiyor, daha sonra herşeyi otomatik olarak sizin için hazırlayacaktır karşınıza cmd ye benzer bir ekran çıktıktan sonra Waiting Pubg Mobile yazısını bekleyin. Yazıyı gördükten sonra gameloop üzerinden oyunu başlatın ve oyun açıldıktan sonra F7 tuşuna basın oyuna inject olacaktır.

beroboz

ZK.esl
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
8
Reaction score
8
RC Point
0
arkadaşlar bende çalışmıyor cmd de kırmızı yazılar çıkıyor herşeyi yaptım güvenlikle ilgili sadece bende win 11 pro asus ios siteminde boos mode ac kapa yeri yok aradım videolar izledim ama yok nasıl kapatıcam acaba onlamı alakası var yardımcı olacak birisi yokmu?

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
5
Solutions
298
Reaction score
2,565
RC Point
0
arkadaşlar bende çalışmıyor cmd de kırmızı yazılar çıkıyor herşeyi yaptım güvenlikle ilgili sadece bende win 11 pro asus ios siteminde boos mode ac kapa yeri yok aradım videolar izledim ama yok nasıl kapatıcam acaba onlamı alakası var yardımcı olacak birisi yokmu?
Büyük ihtimalle W11 2H22 sürümünü kullanıyorsunuz hatanızın sebebi bu, Kırmızı yazıları ekran görüntüsü atabilir misiniz?

beroboz

ZK.esl
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
8
Reaction score
8
RC Point
0
Büyük ihtimalle W11 2H22 sürümünü kullanıyorsunuz hatanızın sebebi bu, Kırmızı yazıları ekran görüntüsü atabilir misiniz?
sorun bu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
5
Solutions
298
Reaction score
2,565
RC Point
0

jusqi

Moderator
Topics
5
Solutions
298
Reaction score
2,565
RC Point
0

EgeBey123

Confirmed Memb.
Reaction score
2
RC Point
0
Waiting Pubg Mobile dan sonra f7 bastıktan sonra o cmd kapatıcakmıyız açıkmı kalıcak birde menu nasıl görücez