E efebabacan01 Confirmed Memb. İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye Katılım 6 Şub 2024 Konular 7 Mesajlar 95 Tepkime puanı 2 RC Point 0 23 Ocak 2025 #1 Önceden pubg hılesı sorunsuz calısıyordu sımdı hıleyı acıyorum baslat dıyom yuklenıyor dıyor orda kalıyor bıraz beklıyom sonra hata verıyor sekmede dıyor vpn acıksa kapatınız felan pc de vpn yok veya yonetıcıyle ıletısıme gecın dıyor bı bakarmısınız
Önceden pubg hılesı sorunsuz calısıyordu sımdı hıleyı acıyorum baslat dıyom yuklenıyor dıyor orda kalıyor bıraz beklıyom sonra hata verıyor sekmede dıyor vpn acıksa kapatınız felan pc de vpn yok veya yonetıcıyle ıletısıme gecın dıyor bı bakarmısınız
betvev01 Active Member Katılım 6 Ocak 2025 Konular 7 Mesajlar 48 Tepkime puanı 4 RC Point 0 24 Ocak 2025 #2 efebabacan01' Alıntı: Önceden pubg hılesı sorunsuz calısıyordu sımdı hıleyı acıyorum baslat dıyom yuklenıyor dıyor orda kalıyor bıraz beklıyom sonra hata verıyor sekmede dıyor vpn acıksa kapatınız felan pc de vpn yok veya yonetıcıyle ıletısıme gecın dıyor bı bakarmısınız Genişletmek için tıkla ... f5 atın tekrar realui loader'i indir butonuna basın ve bir yere basmadan bekleyin. Limitlendirmeden kaynaklı yavaş cevap verir - Osderda Oyla 0 Downvote
efebabacan01' Alıntı: Önceden pubg hılesı sorunsuz calısıyordu sımdı hıleyı acıyorum baslat dıyom yuklenıyor dıyor orda kalıyor bıraz beklıyom sonra hata verıyor sekmede dıyor vpn acıksa kapatınız felan pc de vpn yok veya yonetıcıyle ıletısıme gecın dıyor bı bakarmısınız Genişletmek için tıkla ... f5 atın tekrar realui loader'i indir butonuna basın ve bir yere basmadan bekleyin. Limitlendirmeden kaynaklı yavaş cevap verir - Osderda
themirsen trece. Moderator İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Katılım 28 Şub 2022 Konular 7 Mesajlar 461 Çözümler 26 Tepkime puanı 38 Konum Beyaz Saray RC Point 0 25 Ocak 2025 #3 Mobil veriyle dener misiniz? Oyla 0 Downvote
S sinoaydo35 Super Member Katılım 14 Ocak 2025 Konular 2 Mesajlar 153 Tepkime puanı 1 RC Point 0 16 Mar 2025 #4 Bu bir süre sonra düzeliyor sanırım sunucu ile alakalı olabilir Oyla 0 Downvote