Pubg Mobile Obb.Pak File Düzenlemesini Bilen Var Mı?

ayaz01

卄4匚Ҝ3尺丂
Confirmed Memb.
Konular
15
RC Point
0
Bu dosyayı nasıl açıyoruz, hangi ayarlar ile no recoil yapılıyor vs bilen var mı?

eyup1337

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
bunları paylaşan türkler genellikle yabancılardan satın alıp türklere satıyor zaten obb felan ban yedirtiyor boş işler en iyisi java c++ felan öğren git kendine bi hile yap

emirxll

Köle Tüccarı
Super Member
Konular
1
RC Point
0
obbler çok sıkıntı dostum boş yere ban yersin gerek yok

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
RC Point
0
hocam obb atarsan saniyesinde ban yersin bizzat kendim 3 destansılı hesabımı obb ile maç ortasında 10yıl banlattım xd

zidor31

Super Member
Konular
1
RC Point
0
aklın varsaobb kulanmasın kanka ben kulandıpım oyunun menüsünde 6 destansılı hesap gg :D önermem

Cihanak01

Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
Oyun dosyalarını direkt kendin değiştirirsen otun tarafından algılanması uzun sürmez. Ve kısa sürede caydırıcı ban yersin

ayaz01

卄4匚Ҝ3尺丂
Confirmed Memb.
Konular
15
RC Point
0
Ban yeme riskin çok yüksek denemeye değmez
güzel arkadaşım ben diyorum öğrenmek istiyorum bilmiyorsanız boş yorum atmayın ricam yorum kasmak için yapmayın biliyorsanız yazın bilmiyorsanız yazmayın yani ister ban yerim yapip ister yemem size ne yardımcı olun sadece biliyorsanız bitti

roxyunutma

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
telefondan düzenlemek istiyorsan bildiğim kadarıyla yok bilgisayardan yapacaksan ufak bir araştrmayla bulursun

Jawelin

Super Member
Konular
15
RC Point
0
beyler adam bursa nasıl yapılır demiş tavsiye verin dememiş bilen biri yazsın herkez burda boş boğazlık yapmış mesaj kasmaya çalışmış bilen biri yazsın lütfen