PUBG'de Ban Yedim CS:GO Etkilendi

EmirhanCR

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Pubg zaten oynamıyorum diye açtım hileyi VAC yiyince steam sunucuları ban attı sanırım csgo da artık güvenli sunuculara giremiyorum b*k oldu kısaca
umutsuzca var mı bir dönüş yolu

Çözüm
Bunun olması imkansızdır benimde bir tane çarım PUBG'den ban yedi CSGO etkilenmedi bu durumda sizden kaynaklanan bir problemdir.
Kanıt:
1645184694735.png

Banına gelecek olursak;
VAC destek dışında banını kaldırabilcek kimse yok csgo destek de kaldırmıyorsa yapacak bir şey yok demektir.

warewolfbeta

Confirmed Memb.
RC Point
0
Artık yapacak bir şey yok steam'e bir özür maili yollayabilirsin çoğu zaman geri dönüş yapıyorlar o şekilde vac ı kaldırılmış arkadaşım var

Shiva

Admin
Konular
522
RC Point
0
Bunun olması imkansızdır benimde bir tane çarım PUBG'den ban yedi CSGO etkilenmedi bu durumda sizden kaynaklanan bir problemdir.
Kanıt:
1645184694735.png

Banına gelecek olursak;
VAC destek dışında banını kaldırabilcek kimse yok csgo destek de kaldırmıyorsa yapacak bir şey yok demektir.

Çözüm

Mickael

Super Member
RC Point
0
voce usou cheat no seu CSGO por isso o ban
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Não há nada a fazer agora, você pode enviar um e-mail de desculpas para o steam, eles costumam responder de volta, então eu tenho um amigo cujo vac foi removido
Nunca ouvi dizer em remoçao de vac

vatnek

Super Member
Konular
3
RC Point
0
öyle bir şey olacağını sanmıyorum ikisi farklı şeyler ikisinde de hile yapmış olabilirsin