Pubgmobile hilesine aimbot gelecek mi ?

BARİSA47

Super Member
Konular
17
RC Point
0
aimbot veya sekmeme gibi yenilikler eklenecek mi ? yoksa hilenin güvenliği açısından mı eklenmiyor.
hilede aimbot açmak veya açmamak kullanıcıya bağlı fakat aimbot gelmesini çok istiyorum benim gibi birçok kişi istiyor zaten hilenin konu bölümünede yazmışlar aimbot getirirseniz isterseniz hilenin rankınıda yükselte bilirsiniz yine safe olur iyi günler dilerim

SANTEAZ

Top Speed Hastası
Confirmed Memb.
Konular
13
RC Point
0
Bunun ile ilgili konu açmak yasak mıydı ?!

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Aimbot ban riskini arttırıyor çok yakında Realitycheats olarak büyük bir güncellemeye gideceğiz hilelere yeni özellikler gelecektir. Aimbot isteği fazlasıyla var bunun farkındayız. Şuan Pubg mobile herhangi bir güncelleme almayacaktır. Hile güncellemelerini discord adresimizin duyurular kısmından paylaşım yapıyoruz güncel bilgiler için orayı takip edebilirsiniz

batuhanz07

Member
RC Point
0
Aimbot ban riskini arttırıyor çok yakında Realitycheats olarak büyük bir güncellemeye gideceğiz hilelere yeni özellikler gelecektir. Aimbot isteği fazlasıyla var bunun farkındayız. Şuan Pubg mobile herhangi bir güncelleme almayacaktır. Hile güncellemelerini discord adresimizin duyurular kısmından paylaşım yapıyoruz güncel bilgiler için orayı takip edebilirsiniz
merhaba bende pubg mobile hilesi çalışıyor fakat 2 3 maç sonra otomatik oyunun ortasında kapatıyor hileyi bilgin varmı acaba ?

aydın420741

Dün beklentileri aştım ve şimdi aslan olma vakti🦁
Super Member
Konular
15
RC Point
0
Ban riskine karşı eimbot getirmezler bence eimbot çok riskli

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
merhaba bende pubg mobile hilesi çalışıyor fakat 2 3 maç sonra otomatik oyunun ortasında kapatıyor hileyi bilgin varmı acaba ?
bu bir render sorunu olabilir işlemci modeliniz ve ram kapasiteniz nedir? oyun açıkken İşlemci kullanımı % kaç oluyor?