Qt Cratör Battleye Bypass Çalışmam

Ü

Üye silindi 25

Merhaba beyler zula oyunda adam gibi ücretsiz hile olamdığını fark ettim ve zulada hile kodlamaya karar verdim fakat battleye güvenlik duvarı nedeniyle oyunun verilerine erişemedim ve bende qt den bypass çalışmalarım devam ediyor driver yazmayı tam bilmiyorum driver konusunda kendimi geliştiriyorum

Aslında bu kodlar parayla satılcak kodlar ama ben sizlere ücertsiz vericeğim biraz emek verdim ve kodlar başarılı şekilde çalışıyor bi kaç ek kod ile şuanda battleye bypass yaptığım driver oyuna integre oluyor fakat driver imi düzgün yapamadığım için oyundan atıyor şuan araştırma içersindeyim site yönetimi konu hakkında bilgi sahibiyse özel mesaj yollarlarsa sevinirim

Kod:
    QProcess process;
    process.setCreateProcessArgumentsModifier([] (QProcess::CreateProcessArguments *args)
    {
        args->flags |= CREATE_NEW_CONSOLE;
        args->stopInfo->dwDrivers &= ~STARTF_BEDaisy.sys;
        bool InjectDll(DWORD processId, std::string dllPath);private:
        qtmain.lib(t4k0s.dll) : error LNK2038: mismatch detected for '_MSC_VER': value '1600' doesn't match value '1800' in main.dll
        args->startupInfo->dwFlags |= STARTF_USEFILLATTRIBUTE;
        args->startupInfo->dwFillAttribute = BACKGROUND_BLUE | FOREGROUND_RED
                                           | FOREGROUND_INTENSITY;
    });
    process.start("C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye\BEDaisy.sys", QStringList() << "/k" << "title" << "The Driver Startup");

KeplerB

Ultra Member
Konular
56
RC Point
0
Kodları Parasız Vemene Sevindim :D Sağol

ruyuk012

Active Member
RC Point
0
gerçekten emek kokuyor gönlü zengin kardeşim eline saglık başarılarınnı devamını dilerim

Shiva

Admin
Konular
522
RC Point
0
? Emeğine sağlık dostum. ?