[RC FORUM ÖNERİ] Yapay Zeka Kategorisi

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Öncelikle bu konunun açılması gereken kategori olan Görüşleriniz&Önerileriniz kategorisine konu açılamadığını tekrardan dile getirmek istiyorum.​

Şimdi gelelim asıl konuya.

Son 2 yılda teknoloji dünyasına damga vuran Yapay Zeka(AI-Artificial Intelligence) için yeni kategori açılmasını öneriyorum.

Son 2 yılda 400'den (belki de daha fazla)fazla yeni yapAI zeka ortaya çıktı.

Benim de elimde onlarca konu var ve "bence" bu konular Web Servisleri kategorisine pek uygun değil.

Yeni kategori açılırsa bu konular burada toplanır.Yapay Zeka konularını isteyen üyeler o kategoriden yeni yapay zekaları keşfedebilir,öğrenebilir.
Adsız (10).png
https://RealityCheats.com

Son düzenleme:

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
RC Point
0
Yapay zekalar bu aralar çok gelişti ilerde kendi hilesini yapan bile yapay zeka çıkarr

Teodora

ワイフ
Legend Member
Günlük Ziyaretçi 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
202
RC Point
0
Aslında güzel olabilir, chat gpt taktikleri, kırek yapay zeka uygulamaları, image generator gibi şeyler bu kategoriye açılsa daha güzel olur. Fena bir fikir değil.

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
@ZoomX
@xr4zz3rs @Osderda @1Enjoy hocam elimde 100lerce yapay zeka var , eğer ki kategori açılırsa bu yapay zekaları paylaşacağım.
Açılmayacaksa başka kategoride açacağım.Bilgilendirirseniz sevinirim :galp:

Son düzenleme:

bartusss

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Yapay zekalar bu aralar çok gelişti ilerde kendi hilesini yapan bile yapay zeka çıkarr
kanka şuan aktif olarak kullanılan yapay zekalar bile rat yazabiliyor yada arka kapı programları sadece soruları biraz enteresan tam bilmiyorum az bi araştırma ile yapay zekaya keylogger yazdırmak bile mümkün korkutucu

Jimmy287

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
bence güzel olur yapay zeka baya gelişti artık

hierall

Super Member
Konular
4
RC Point
0
kanka şuan aktif olarak kullanılan yapay zekalar bile rat yazabiliyor yada arka kapı programları sadece soruları biraz enteresan tam bilmiyorum az bi araştırma ile yapay zekaya keylogger yazdırmak bile mümkün korkutucu
evet knk ya ama adamlar fena kodlamışlar nasıl yaptılarsa artık

Raktoka

Super Member
Konular
1
RC Point
0
olabilir kanka gelişmiş bir yapay zeka var yanş
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yapay zeka gelişti kanka yapılabilir

andalesss

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Yapay zekalar çok gelişti bakalım yakında bişey kalmayacak işçilere göre az kaldı