rc loader oyunlarda hesap sorunu

andazol

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
arkadaşlar iyi akşamlar rc loader hesabımda bazı oyunlar gözükmüyor sorun ne olabilir mesela tüm oyunlar sekmesinde sıralı 1 2 3 4 5 diye giderken bende 1 var 2 yok 3 var 5 yok 7 var 8 9 yok 11 var confirmed member hesabım ama bazı aradığım hıleler bazen çıkıyor bazen çıkmıyor nedeni ne olabilir ?

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Kelime filtrelemesi yapmış olabilir misiniz?

ThePersica

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Merhaba
41h0zbq.jpg

Fotoğrafta ki gibi hileleri ara sekmesinden ''FPS'' gibi flitreleme seçeneklerinden birine girdiyseniz, Program sizin için Kategoriye göre sıralar fakat sıra numarası karışık olur.

andazol

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
filtrem yok filtreleme yapmadım ama oyunların bazıları var bazıları gorunmuyor silip yenıden yukledım ona ragmen gene gozukmuyor neden oluyor anlamadım

ReadyDie

Legend Member
İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj
Konular
24
RC Point
0
Merhaba
41h0zbq.jpg

Fotoğrafta ki gibi hileleri ara sekmesinden ''FPS'' gibi flitreleme seçeneklerinden birine girdiyseniz, Program sizin için Kategoriye göre sıralar fakat sıra numarası karışık olur.
kusursuz anlatım :)