Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam ben rc multi cs go hilesinden hvh configi oluşturmaya çalışıyorum fakat aim hilesi duvar arkası sıkmıyor (aimbot) duvar arkası sıkmasını nasıl aktif edebilirim?
Rc multi hilesi duvar arkası sıkmaz.
Duvar arkası HvH olan loader da bulunan Onetap hilesinin özeliğidir.
Loader da bulunuyor sizin için cfg linki bırakıyorum.
CFG: https://realitycheats.com/forums/csgo-cfg-paylasim.306/
onetap için çok cfg baktım fakat iyi bir hile değil sizden yaklaşık 3 ay önce falan loadera otcv2 eklemenizi rica ettim bakarız dediniz fakat eklemediniz bende araştırıyım derken trojen yedim ondan dolayı başka hileler deniyorum
onetap için çok cfg baktım fakat iyi bir hile değil sizden yaklaşık 3 ay önce falan loadera otcv2 eklemenizi rica ettim bakarız dediniz fakat eklemediniz bende araştırıyım derken trojen yedim ondan dolayı başka hileler deniyorum
Merhaba, otc v2 yakında eklenecektir, Otc v3 gayet kaliteli bi hile one tap zaten kalitesinden ödün vermeyen bir hiledir. Sen güzel bir cfg bulamamışsındır hileyi kötülemeyelim.
Merhaba, otc v2 yakında eklenecektir, Otc v3 gayet kaliteli bi hile one tap zaten kalitesinden ödün vermeyen bir hiledir. Sen güzel bir cfg bulamamışsındır hileyi kötülemeyelim.
çok cfg aradım ayarları yapıp cg yapmıyolarmı yani kendileri kod yazıp fln mı yapıyolar cfg leri yoksa kendileri otc denmi ayarlıyorlar eğer böyle yapıyolarsa neden hvh de kötü oluyor hile neleri açmıyolar bilerek