Rc Multi Cs:Go Hack

Myste

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Selam ben rc multi cs go hilesinden hvh configi oluşturmaya çalışıyorum fakat aim hilesi duvar arkası sıkmıyor (aimbot) duvar arkası sıkmasını nasıl aktif edebilirim?

Drenated

Legend Member
Konular
454
RC Point
0
Multi'de hvh kullanman biraz zor onun yerine direkt onetap hilemizi kullanabilirsin. Hileye ait bir sürü cfg bulunuyor sitemizde.

Myste

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Multi'de hvh kullanman biraz zor onun yerine direkt onetap hilemizi kullanabilirsin. Hileye ait bir sürü cfg bulunuyor sitemizde.
onetap için çok cfg baktım fakat iyi bir hile değil sizden yaklaşık 3 ay önce falan loadera otcv2 eklemenizi rica ettim bakarız dediniz fakat eklemediniz bende araştırıyım derken trojen yedim ondan dolayı başka hileler deniyorum

Shiva

Admin
Konular
522
RC Point
0
onetap için çok cfg baktım fakat iyi bir hile değil sizden yaklaşık 3 ay önce falan loadera otcv2 eklemenizi rica ettim bakarız dediniz fakat eklemediniz bende araştırıyım derken trojen yedim ondan dolayı başka hileler deniyorum
Merhaba, otc v2 yakında eklenecektir, Otc v3 gayet kaliteli bi hile one tap zaten kalitesinden ödün vermeyen bir hiledir. Sen güzel bir cfg bulamamışsındır hileyi kötülemeyelim.

Myste

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Merhaba, otc v2 yakında eklenecektir, Otc v3 gayet kaliteli bi hile one tap zaten kalitesinden ödün vermeyen bir hiledir. Sen güzel bir cfg bulamamışsındır hileyi kötülemeyelim.
çok cfg aradım ayarları yapıp cg yapmıyolarmı yani kendileri kod yazıp fln mı yapıyolar cfg leri yoksa kendileri otc denmi ayarlıyorlar eğer böyle yapıyolarsa neden hvh de kötü oluyor hile neleri açmıyolar bilerek