Reality cheats e üye olursanız neden mh sitesine giremiyorum?

isofbli10

Super Member
Topics
4
Reaction score
8
RC Point
0
Arkadaşlar aynısını sanırım mh da yapıyor, bende deep freeze oldugu için res attıktan sonra reality e uye olsam da mh de girebiliyorum sorun olmuyor ama merak ettiğim konu şu kafamda tahmine dayalı bir senaryo kurdum;
zamanında mh ile realitycheats aynı idiler. Daha sonra aralarında bir anlaşmazlık çıktı ve iki ayrı siteye donustuler. Biribirinden içerik çalınmaya başlandı ve html değilştirilip birbirinden üye calınması olayına da çözüm buldular. Hikayeyi bilen varsa anlatsın belki de yazdıklarımla hiç alakası yoktur ben sadece tahmin kurgusu yaptım.

Last edited:

SAPLAYICITM

LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!!!!!!
Ultra Member
Topics
26
Solutions
1
Reaction score
46
RC Point
0
beni de aydınlatın agalar merak ettim

FivenSBerke1

Super Member
Reaction score
8
RC Point
0
googledan vpnsiz şekilde mh .org araması yapıp en üstteki siteye tıkladım ve beni tam olarak site kapalı diyip buraya yönlendirdi
sonra bunu vpnli şekilde denedim ve bir de ne göreyim bu sefer yönlendirme olmadı ve site açıldı
yani bu siteler birbiriyle hala bağlantılı gibi gözüküyor ya da geldiğin yere dön tarzı bir şeyde olabilir bundaki amaç

konuya olayı bilen biri gelirse güzel olabilir yoksa bizim tahminler uzar da uzar :D
Post automatically merged by the system:

googledan vpnsiz şekilde mh .org araması yapıp en üstteki siteye tıkladım ve beni tam olarak site kapalı diyip buraya yönlendirdi
sonra bunu vpnli şekilde denedim ve bir de ne göreyim bu sefer yönlendirme olmadı ve site açıldı
yani bu siteler birbiriyle hala bağlantılı gibi gözüküyor ya da geldiğin yere dön tarzı bir şeyde olabilir bundaki amaç

konuya olayı bilen biri gelirse güzel olabilir yoksa bizim tahminler uzar da uzar :D
ben şimdi fark ettim o yüzden alıntılıyorum ismi uzun yazsakta mhye çeviriyor bunu sebebinide bilirsek güzel olur

isofbli10

Super Member
Topics
4
Reaction score
8
RC Point
0
evet garip bir durum bir yetkili hikayeyi biliyorsa anlatsın ya :D

gerilla

Ultra Member
Topics
9
Solutions
1
Reaction score
18
RC Point
0
dostum reklamdan banned yiyebilirsin dikkatli ol.

ben şimdi fark ettim o yüzden alıntılıyorum ismi uzun yazsakta mhye çeviriyor bunu sebebinide bilirsek güzel olur
farklı bi hile sitesi oldugu için reklam yapılmamak üzerine öyle ayarlanmıştır.

sasplk11

Super Member
Topics
3
Reaction score
73
RC Point
0
Bunun mantığı çok basit değilmi sizce piyasadaki rekabet :)

THE_AVENGER

Super Member
Topics
12
Reaction score
18
RC Point
0
evet garip bir durum bir yetkili hikayeyi biliyorsa anlatsın ya ?_?