reklam onaylarını geçtim hileyi çalıştıra bastım ama loader yükleniyor ekranında bekliyor sadece.BEYLER ŞUAN ZATEN GÜCELLEME VAR WAİT BEKLE DİYOR BEKLERKEN LEADER İNDİRİİN YANINDA HİLEYİ BAŞLAT YAZIYOR ONA BASIN OLACAK 3 ADIM GEÇME AŞAMASI VAR ONU YAPTIKTAN SONRA SENİ ONAYLAYACAK ŞUAN GENEL SIKINTI VAR KİMSE GİREMİYORM AMA DEDİKLERİMİ YAPIN HAZIR BEKLESİN DÜZELDİKTEN SONRA UĞRAŞMAZSINIZ
raul indirme yerını bulamadım nerden ınıyorduArkadaşlar hileler bölümünden indir diyorum setup U açıp başlatıyorum WAİTİNG FOR START... yazıyor bayadır bekliyorum hiçbir şey olmuyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi
raul ındırme yerı nerde bualmadım bılen varmı ?Arkadaşlar hileler bölümünden indir diyorum setup U açıp başlatıyorum WAİTİNG FOR START... yazıyor bayadır bekliyorum hiçbir şey olmuyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi
hepsini yapıyoruz ama çalışmıyor hile bi akıllı sen değilsin dostum
talimat nerde yazıyor ?AWIBAGWIYUDBVYUIWHAVBODUYHWAD dostum wait yazan yerde yapman gerekenler yazıyor. İngilizce yazıyor çevir talimatları yap olacak
Reklam engelleyici varsa kapat onun dışında bir sorun yok15 dakikadır bekliyorum ama hayla ilerleme kaydedemedim normalmi
kral mesajını görmemişim kb gncellemeden dolayı açılmıyordu şuan güzel bir şekilde çalışıyor olmazsa tekrardan yaz yardımıc olayımreklam onaylarını geçtim hileyi çalıştıra bastım ama loader yükleniyor ekranında bekliyor sadece.
kral volo hıle ıcın rutbe mı gerek gruptakı rutbe dıyor dakral mesajını görmemişim kb gncellemeden dolayı açılmıyordu şuan güzel bir şekilde çalışıyor olmazsa tekrardan yaz yardımıc olayım