RealityCheats devri bitti mi?

lox88

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Osderda veya diğer yetkili arkadaşlar bu siteye ne olucak en son büyük bir güncelleme gelicek diyodunuz noldu? ne zaman eski aktifliğine dönücek Reality?

jusqi

Moderator
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Merhaba @lox88, senin gibi birçok üyemiz artık bu sorunun cevabını duymak istiyor. Ama ne yazık ki kendimin de vadettiğim süre aşıma uğradı. Bunun en büyük sebebi Üst Yönetim ekibinin hayatındaki yoğunluk. Zamanı geldiğinde Tecrübeli ve Başarılı bir ekibe sahip olduğundan mütevellit RealityCheats üst sıralarda tekrar kendini gösterecektir. İyi Forumlar.

EpicBey44444

👑
Super Member
Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
3
RC Point
0
Kısacası şu an lik realitycheats hayatı bitti yakın zamanda tekrardan forum aktifligi yükselir oyunlara güncellenir

Valorant_D

🖤
Super Member
Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
Valorant hilesi güncellenirse tekrar aktifleşir

lox88

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Kısacası şu an lik realitycheats hayatı bitti yakın zamanda tekrardan forum aktifligi yükselir oyunlara güncellenir
umuyoruzki öyle olur uptade'ler eski ortamı ama kolay olucagını sanmıyorum eski aktifliğini bir kere kaybetti geri alması zor olabilir.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Valorant hilesi güncellenirse tekrar aktifleşir
valorant için geçerli değil sadece dostum diğer oyunlarada uptadellenmesi lazım ve daha fazla oyun seçeneği gelebilir.

Yyapar988

Super Member
Konular
11
RC Point
0
uygulamayı ındıremıyorum beyler sızde ınmış mı şifre yanlıs dıyor

Pro1234

Active Member
Konular
4
RC Point
0
umuyoruzki öyle olur uptade'ler eski ortamı ama kolay olucagını sanmıyorum eski aktifliğini bir kere kaybetti geri alması zor olabilir.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

valorant için geçerli değil sadece dostum diğer oyunlarada uptadellenmesi lazım ve daha fazla oyun seçeneği gelebilir.
Mesela steam pubg gelebilir :D