REALUI Aklıma Taktığı Sorunlar

hasan1903

Banned Member
Konular
13
RC Point
0
Geçen Gün Aklıma BirKaç soru Geldi
Ve Bu Sorular Bana Realuının Temiz olmadığı izlenimini Verdi
Teker Teker Farkettiğim olaylar
1. bi dosyaya neden şifre koyarsın antivirüslerin anlamaması için rc şifresi neden var?
2. Dosyanın VMden açılmamasının nedeni Antivirus Tesi Yapmamızı İstememenizmi?
3. Dosyayı incelediğimde bilgisayarımda şüpheli kodlar çalıştırdı Örnek:

Kendini Dışlamalara Ekliyor : powershell" -Command "Add-MpPreference -ExclusionPath 'C:\Users\admin\AppData\Local\B30E0F0', 'C:\Users\admin\AppData\Local\Temp\', '\\localhost\C$\Users\admin\AppData\Local\B30E0F0', '\\localhost\C$\Users\admin\AppData\Local\Temp'"
Firewallı Kapatıyor: NetSh Advfirewall Set allprofiles state off

Kanıt
1658156449399.png

Adminlerden Güzel Bir Açıklama Bekliyorum

Çözüm
Bu konuda ki mesajlarında detaylı anlattık.
https://realitycheats.com/threads/sevgili-adminler-uyeler-dikkatinizi-cekerim.21914/
.
Baktığınız dosya Loaderin Kurulum dosyasıdır, c# ile yapıldı kod güvenliği için koruma eklendi bu yüzdende her av yazılımı virüs olarak görmektedir.
"C:\Users\admin\AppData\Local\B30E0F0" konumu RealUI Loderin kurulduğu konumdur.
"NetSh Advfirewall Set allprofiles state off" ise Loader kurulurken sorun çıkmaması için yapılan bir işlemdir, ve bu işlem defender ayarlarından tekrar açabilirsiniz.
Ve unutmayın ki konuyu İngilizce arenasında açmışsınız. Konunuz Türkçe arenasına taşındı.

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
https://realitycheats.com/threads/sevgili-adminler-uyeler-dikkatinizi-cekerim.21914/
.
Baktığınız dosya Loaderin Kurulum dosyasıdır, c# ile yapıldı kod güvenliği için koruma eklendi bu yüzdende her av yazılımı virüs olarak görmektedir.
"C:\Users\admin\AppData\Local\B30E0F0" konumu RealUI Loderin kurulduğu konumdur.
"NetSh Advfirewall Set allprofiles state off" ise Loader kurulurken sorun çıkmaması için yapılan bir işlemdir, ve bu işlem defender ayarlarından tekrar açabilirsiniz.
Ve unutmayın ki konuyu İngilizce arenasında açmışsınız. Konunuz Türkçe arenasına taşındı.

Son düzenleme:
Çözüm

hasan1903

Banned Member
Konular
13
RC Point
0
.
Attığınız Konuyu Okudum Ve Şifreleme Konusu Benim Tarafımca Olumlu Yanıt Aldı Peki Dosyayı Sanal Makine Üzerinden Açmamıza Neden İzin Vermiyorsunuz Bunun Güvenliğinizi Tehdit Edecek Birşey Bulmuyorum Belki İZİN verseniz İnsanlar Kesin Bir Kanıya Varabilir

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
RC Point
0
Attığınız Konuyu Okudum Ve Şifreleme Konusu Benim Tarafımca Olumlu Yanıt Aldı Peki Dosyayı Sanal Makine Üzerinden Açmamıza Neden İzin Vermiyorsunuz Bunun Güvenliğinizi Tehdit Edecek Birşey Bulmuyorum Belki İZİN verseniz İnsanlar Kesin Bir Kanıya Varabilir
Büyük gelişmiş oyunlar bile (örn: valorant) sanal makinede çalışmazken ve bizim gibi bi platformun, bu kadar hasımları olan bi platform için bu durum normal değil mi? Kimse RealUI'yi kullanmak için sanal makinede açmaya çalışmaz. Sanal makinede çalıştıran birinin amacı ya çakallıktır, ya çakallıktır :) Bizim de kendimize özel korumalarımız var bizim de kendimize has güvenliklerimiz var. Normalde sana bu açıklamayı bile yapmazdım fakat çok merak etmişsin yapalım madem. Çok kasmaya gerek yok kısacası.

ef1u

Super Member
RC Point
0
baya karmaşık bi durum kimse bedava birşey yapmaz ama reklam falan izletiyorlar onlardan para kazanabilirer bilemem.