RealUİ coinminer virüsü mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SADIKPRO

Super Member
Konular
19
RC Point
0
bir kerede defender açıkken yükleyeyim dedim exe virüsü olarak coinminer yazıyordu bende şüphelendim ve yüklemedim ayrıca çok fazla işlemci kullanımı buna dahil oluyor

Çözüm
RealUI Loader'ı yüzlerce üyemiz kullanmakta yüz binlerce üyemiz indirip kurmuştur ve içinde herhangi bir casus yazılım veya madencilik olayı bulunmamaktadır. Eğer işlemciniz zayıf ise, RealUI Loader çalışırken CPU kullanımı artabilir ve Windows Defender madencilik olarak algılayabilir. Bunun sebebi, RealUI Loader'ın anti tersine mühendislik ve koruma sistemlerimizin çalışmasıdır, bu da işlemci yükünü artırabilir. Ancak, RealUI Loader'ı kapattığınızda bu durum sona erer. Forumumuzda ki üyeleri güvende tutmak için elimizden geleni yapmaktayız ve "virüs" şüpheniz olmamasını istiyoruz. İyi forumlar dileriz.

FrozyLooper

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
değil 3.parti uygulama olduğundan dolayı virüs algılar eğer öyleyse yapacak bir şey yok beleş veriyorlar hileyi zaten .D

SADIKPRO

Super Member
Konular
19
RC Point
0
ama trojan dese veya farklı birşey dese tamam diyeceğimde coinminer nedir yahu
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

@Osderda cevap bekliyorum

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
RealUI Loader'ı yüzlerce üyemiz kullanmakta yüz binlerce üyemiz indirip kurmuştur ve içinde herhangi bir casus yazılım veya madencilik olayı bulunmamaktadır. Eğer işlemciniz zayıf ise, RealUI Loader çalışırken CPU kullanımı artabilir ve Windows Defender madencilik olarak algılayabilir. Bunun sebebi, RealUI Loader'ın anti tersine mühendislik ve koruma sistemlerimizin çalışmasıdır, bu da işlemci yükünü artırabilir. Ancak, RealUI Loader'ı kapattığınızda bu durum sona erer. Forumumuzda ki üyeleri güvende tutmak için elimizden geleni yapmaktayız ve "virüs" şüpheniz olmamasını istiyoruz. İyi forumlar dileriz.

Çözüm

Lucas_

Active Member
RC Point
0
usta peki tam olarak Trojan:MSIL/CoinMiner!MSR ne oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...