Burakjpeeg Confirmed Memb. Katılım 28 Tem 2023 Konular 1 Mesajlar 52 Tepkime puanı 2 RC Point 0 29 Ağu 2023 #1 Merhabalar ben RealuI indiriyorum kuruyorum ama dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda dıyor
jusqi Moderator Katılım 6 Ara 2022 Konular 5 Mesajlar 1,936 Çözümler 298 Tepkime puanı 2,561 RC Point 0 30 Ağu 2023 #2 Ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Bilgisayarınıza WinRAR indirip tekrar deneyin. Oyla 0 Downvote
O ozicano Confirmed Memb. Katılım 22 Ağu 2023 Konular 1 Mesajlar 73 Tepkime puanı 5 RC Point 0 30 Ağu 2023 #3 virüs korumaısyla mı alakalı acaba Oyla 0 Downvote
J japabsj Member Katılım 17 Kas 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 RC Point 0 30 Ağu 2023 #4 ozicano' Alıntı: Virüs korumaısyla mı alakalı acaba Genişletmek için tıkla ... Ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Bilgisayarınıza WinRAR indirip tekrar deneyin.? Oyla 0 Downvote
ozicano' Alıntı: Virüs korumaısyla mı alakalı acaba Genişletmek için tıkla ... Ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Bilgisayarınıza WinRAR indirip tekrar deneyin.?
antilag Ultra Member Katılım 28 Haz 2022 Konular 5 Mesajlar 321 Tepkime puanı 18 Konum Jungle Diff RC Point 0 31 Ağu 2023 #5 Virüs programlarını devre dışı bırakıp tekrar dene. Oyla 0 Downvote
Burakjpeeg Confirmed Memb. Katılım 28 Tem 2023 Konular 1 Mesajlar 52 Tepkime puanı 2 RC Point 0 1 Eyl 2023 #6 jusqi' Alıntı: Ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Bilgisayarınıza WinRAR indirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... yüklü zaten önceden açılıyodu birden bire bozuldu açılmıyo sil yükle yapıyorum fayda etmıyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Eyl 2023 antilag' Alıntı: Virüs programlarını devre dışı bırakıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla ... hepsi devre dışı Oyla 0 Downvote
jusqi' Alıntı: Ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Bilgisayarınıza WinRAR indirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... yüklü zaten önceden açılıyodu birden bire bozuldu açılmıyo sil yükle yapıyorum fayda etmıyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Eyl 2023 antilag' Alıntı: Virüs programlarını devre dışı bırakıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla ... hepsi devre dışı
F fatih42 Member Katılım 15 Ağu 2021 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 RC Point 0 2 Şub 2024 #7 Burakjpeeg' Alıntı: yüklü zaten önceden açılıyodu birden bire bozuldu açılmıyo sil yükle yapıyorum fayda etmıyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Eyl 2023 hepsi devre dışı Genişletmek için tıkla ... selam sorunun çözüldüyse bana da yardımcı olur musun Oyla 0 Downvote
Burakjpeeg' Alıntı: yüklü zaten önceden açılıyodu birden bire bozuldu açılmıyo sil yükle yapıyorum fayda etmıyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Eyl 2023 hepsi devre dışı Genişletmek için tıkla ... selam sorunun çözüldüyse bana da yardımcı olur musun