C4RDER Confirmed Memb. Katılım 22 May 2021 Konular 11 Mesajlar 51 Tepkime puanı 4 Konum Adana RC Point 0 24 Tem 2021 #1 Görev çubuğun da 1 saniye gözüküyor gidiyor. Silip tekrar yükledim host çalıştırdım düzelmedi sebebi nedir?
Görev çubuğun da 1 saniye gözüküyor gidiyor. Silip tekrar yükledim host çalıştırdım düzelmedi sebebi nedir?
iwystic Veteran Katılım 27 Ağu 2019 Konular 290 Mesajlar 4,889 Çözümler 491 Tepkime puanı 10,784 RC Point 0 24 Tem 2021 #2 Antivirüs ve Windows Defender'ini kapat. Olmazsa sorun galiba RealUI Loaderda var. Sıradaki güncellemeyi bekle. Oyla 0 Downvote
Antivirüs ve Windows Defender'ini kapat. Olmazsa sorun galiba RealUI Loaderda var. Sıradaki güncellemeyi bekle.
C4RDER Confirmed Memb. Katılım 22 May 2021 Konular 11 Mesajlar 51 Tepkime puanı 4 Konum Adana RC Point 0 24 Tem 2021 #3 IPyth' Alıntı: Antivirüs ve Windows Defender'ini kapat. Olmazsa sorun galiba RealUI Loaderda var. Sıradaki güncellemeyi bekle. Genişletmek için tıkla ... kapalı güncelleme ne zaman gelir Oyla 0 Downvote
IPyth' Alıntı: Antivirüs ve Windows Defender'ini kapat. Olmazsa sorun galiba RealUI Loaderda var. Sıradaki güncellemeyi bekle. Genişletmek için tıkla ... kapalı güncelleme ne zaman gelir
Oxsit Discord:Oxsit#1948 Super Member Katılım 26 Nis 2020 Konular 5 Mesajlar 163 Tepkime puanı 6 Konum Ankara RC Point 0 24 Tem 2021 #4 knk birde temp izinlerini kontrol et derim Oyla 0 Downvote
Oxsit Discord:Oxsit#1948 Super Member Katılım 26 Nis 2020 Konular 5 Mesajlar 163 Tepkime puanı 6 Konum Ankara RC Point 0 24 Tem 2021 #5 bendede hileler açılmıyordu c diskinden windowsun temp dosyasına tıkla o tüm kullanıcıların izinlerini tam denetim yap Oyla 0 Downvote
bendede hileler açılmıyordu c diskinden windowsun temp dosyasına tıkla o tüm kullanıcıların izinlerini tam denetim yap
C4RDER Confirmed Memb. Katılım 22 May 2021 Konular 11 Mesajlar 51 Tepkime puanı 4 Konum Adana RC Point 0 24 Tem 2021 #6 Oxsit' Alıntı: bendede hileler açılmıyordu c diskinden windowsun temp dosyasına tıkla o tüm kullanıcıların izinlerini tam denetim yap Genişletmek için tıkla ... düzelmedi kanki Oyla 0 Downvote
Oxsit' Alıntı: bendede hileler açılmıyordu c diskinden windowsun temp dosyasına tıkla o tüm kullanıcıların izinlerini tam denetim yap Genişletmek için tıkla ... düzelmedi kanki
Oxsit Discord:Oxsit#1948 Super Member Katılım 26 Nis 2020 Konular 5 Mesajlar 163 Tepkime puanı 6 Konum Ankara RC Point 0 24 Tem 2021 #7 knk bilgisayarındaki reaul ui yi kaldır vede portable versiyonu var onu indir vede tüm virüs programların kapalı olsun C4RDER' Alıntı: düzelmedi kanki Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
knk bilgisayarındaki reaul ui yi kaldır vede portable versiyonu var onu indir vede tüm virüs programların kapalı olsun C4RDER' Alıntı: düzelmedi kanki Genişletmek için tıkla ...
C4RDER Confirmed Memb. Katılım 22 May 2021 Konular 11 Mesajlar 51 Tepkime puanı 4 Konum Adana RC Point 0 24 Tem 2021 #8 Oxsit' Alıntı: knk bilgisayarındaki reaul ui yi kaldır vede portable versiyonu var onu indir vede tüm virüs programların kapalı olsun Genişletmek için tıkla ... bu da olmadı güncellemeyi bekliyim bakalım Oyla 0 Downvote
Oxsit' Alıntı: knk bilgisayarındaki reaul ui yi kaldır vede portable versiyonu var onu indir vede tüm virüs programların kapalı olsun Genişletmek için tıkla ... bu da olmadı güncellemeyi bekliyim bakalım
C4RDER Confirmed Memb. Katılım 22 May 2021 Konular 11 Mesajlar 51 Tepkime puanı 4 Konum Adana RC Point 0 24 Tem 2021 #9 eskiden sil yükle yapıyodm düzeliyordu Oyla 0 Downvote
Oxsit Discord:Oxsit#1948 Super Member Katılım 26 Nis 2020 Konular 5 Mesajlar 163 Tepkime puanı 6 Konum Ankara RC Point 0 24 Tem 2021 #10 C4RDER' Alıntı: bu da olmadı güncellemeyi bekliyim bakalım Genişletmek için tıkla ... knk bekle bakalım ama herkesde çalışıp birkaç kişide çalışmaması senle alakalı Oyla 0 Downvote
C4RDER' Alıntı: bu da olmadı güncellemeyi bekliyim bakalım Genişletmek için tıkla ... knk bekle bakalım ama herkesde çalışıp birkaç kişide çalışmaması senle alakalı