LadyQuenn Active Member Katılım 18 Ağu 2021 Konular 2 Mesajlar 15 Çözümler 1 Tepkime puanı 3 RC Point 0 18 Ağu 2021 #1 Realui açtığım zaman (RealUI is already open.). diye bir hata verip kapanıyor yardımcı olabilir misiniz.?
Realui açtığım zaman (RealUI is already open.). diye bir hata verip kapanıyor yardımcı olabilir misiniz.?
Çözüm LadyQuenn 18 Ağu 2021 tamamdır diğer realui yi kurdum ve açıldı. konuya kilit atabilir misiniz boşa insanlar görmesin
ZoomX Deus É Grande Veteran Katılım 1 Eyl 2019 Konular 15 Mesajlar 1,622 Çözümler 192 Tepkime puanı 3,455 Konum Istanbul RC Point 0 18 Ağu 2021 #2 Metin2 hilesini ve RealUI Loaderin açık olup olmadığını görev yöneticisinden iyice kontrol edin. Olmadı restart atın. Oyla 0 Downvote
Metin2 hilesini ve RealUI Loaderin açık olup olmadığını görev yöneticisinden iyice kontrol edin. Olmadı restart atın.
LadyQuenn Active Member Katılım 18 Ağu 2021 Konular 2 Mesajlar 15 Çözümler 1 Tepkime puanı 3 RC Point 0 18 Ağu 2021 #3 ZoomX' Alıntı: Metin2 hilesini ve RealUI Loaderin açık olup olmadığını görev yöneticisinden iyice kontrol edin. Olmadı restart atın. Genişletmek için tıkla ... restart attım bu sefer açtım hiç bir şey demedi ama görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum. Oyla 0 Downvote
ZoomX' Alıntı: Metin2 hilesini ve RealUI Loaderin açık olup olmadığını görev yöneticisinden iyice kontrol edin. Olmadı restart atın. Genişletmek için tıkla ... restart attım bu sefer açtım hiç bir şey demedi ama görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum.
LadyQuenn Active Member Katılım 18 Ağu 2021 Konular 2 Mesajlar 15 Çözümler 1 Tepkime puanı 3 RC Point 0 18 Ağu 2021 #4 tamamdır diğer realui yi kurdum ve açıldı. konuya kilit atabilir misiniz boşa insanlar görmesin Oyla 0 Downvote Çözüm