Realuı loader açılmıyor

Tekakinreis

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
14
RC Point
0
Gençler realuı installere giriş yapamiyorum mauseye tıklıyorum yönetici iznini onaylıyorum yine girmiyor yonetici olarak calistir yapıyorum yine girmiyor bir türlü kuramadim

Tekakinreis

Super Member
Konular
14
RC Point
0
İnternetiniz bulunduğunu doşrulayın, eşer Windows bilgisayar da internetiniz olmadığını algılıyorsa bundan dolayıdır. iyi forumlar.
Kabloyla bağlı internetim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

İnternetiniz bulunduğunu doşrulayın, eşer Windows bilgisayar da internetiniz olmadığını algılıyorsa bundan dolayıdır. iyi forumlar.
İnt bulunduğunu nasil dogrulayacagiz

Dostum antivirüsü kapattığından emin misin ?
Evet eminim

Tekakinreis

Super Member
Konular
14
RC Point
0
Merhaba;
Bilgisayarının Kontrollerini Sağlaman Gerekiyor. Öncelikle, Bilgisayarının Windows Aratma Çubuğuna "Windows Güvenliği" Yazmalısın Verilen Seçeneklerde "Gerçek Zamanlı Koruma" Kısmını Kapatmalısın! Eğer Windows Güvenliği Varsayılanını Kullanmıyorsan, Diğer Defender Ürünlerini Bilgisayarından Temizlemeni Öneririm. Yapılandırma Dosyalarına Zarar Vermekte! Gelişmeleri Bildirmeyi Unutma. Olumlu Bir Sonuç Alırsan Herkese Katkı Olması Amacıyla Haber Ver :) İyi Forumlar.
Dediğini yapmıştım zaten ama hala sorun devam ediyor uygulama açılmıyor 64 bite.yukselt dedi birtane editorumuz yükselttik tek sonra acilmadi

Birtane moderatorumuz 32 bitten 64 bite yükselt dedi bende yükselttim ondan sonra uygulama hiç açılmadi 32 bitteyken uygulama açılıyor ama hile acilmiyordu 64 yaptırdı moderatorumuzun birisi Bender 64 bit yaptım hic acilmadi

Profesor ?

Confirmed Memb.
RC Point
0
Dediğini yapmıştım zaten ama hala sorun devam ediyor uygulama açılmıyor 64 bite.yukselt dedi birtane editorumuz yükselttik tek sonra acilmadi

Birtane moderatorumuz 32 bitten 64 bite yükselt dedi bende yükselttim ondan sonra uygulama hiç açılmadi 32 bitteyken uygulama açılıyor ama hile acilmiyordu 64 yaptırdı moderatorumuzun birisi Bender 64 bit yaptım hic acilmadi
Merhaba;
Çözüm Olarak Bilgisayarını Hardware Formatlamadan Önce Lütfen Dinle. Öncelikle Cihaz'ına Başka Forumların Hilelerini İndirip İndirmediğini Kontrol Etmelisin! Bu Hileler Başka Hile Dosyası İndirilmesin Diye Engelleme Sağlamaktadır. Hosts Dosya Değişimide Buna Dahil. Öncelikle Cihaz Bebek Haline Geri Dönmesi İçin Şu Adımları İzlemelisin.

Format Ekranına Geldiğinde "Bilgisayarınızı Onarın" Seçeneğine Tıklayarak Komut İstemcisini Açıyoruz Ve Şu Şekilde Takip Ediyoruz.
C:\Users\RealityCheats>Diskpart
Diskpart Komut İstemcisi Gelecek Diskpart> List Disk

Bilgisayarında Varolan HDD Donanımları 0'dan 9'a Çıkar.
resim_2022-09-21_101301961.png
Tıpkı Bu Şekilde!
Bunu Fabrika Ayarlarına Döndürmek İçin "Select Disk 0" Ardından Clean Yazarak Sıfırlayabilir Ayrılmamış 0 HardDisk Görünümünü Kazandırabilirsin. (Görev Sitabilizesi Bile Sıfırlanıyor!)
Bilgisayarına Sonra Format Atarak Kullanmaya Başlayabilirsin. Unutma Güvenlik Duvar'ını RUI Kullandığında Kapatmalısın İyi Forumlar.

kral280

Banned Member
Konular
1
RC Point
0
Tekrar sil yükle oda olmadı bilgiseyarı yendinen başlar ama kasadan deil erkandan oda olmadı discord var ora gel burda herşey çözümü