B BURAK78789 Confirmed Memb. Katılım 10 Mar 2021 Konular 9 Mesajlar 111 Çözümler 1 Tepkime puanı 5 RC Point 0 27 Nis 2023 #1 windowsun kendi virüs koruması açıkken programda mining oldugunu gösteriyor NİYE
Çözüm jusqi 27 Nis 2023 Kesinlikle hayır, Loaderimizde ve sizlere sunduğumuz herhangi bir hilede hiçbirinde zararlı yazılım bulunmamaktadır!
Kesinlikle hayır, Loaderimizde ve sizlere sunduğumuz herhangi bir hilede hiçbirinde zararlı yazılım bulunmamaktadır!
Nyww Confirmed Memb. Katılım 23 Tem 2021 Konular 1 Mesajlar 80 Tepkime puanı 2 RC Point 0 27 Nis 2023 #2 Dostum Loader'ların birçoğu kendi sitesinden yükleme yaptığı için virus olarak bulması normal bunda korkulacak bir şey yok. Oyla 0 Downvote
Dostum Loader'ların birçoğu kendi sitesinden yükleme yaptığı için virus olarak bulması normal bunda korkulacak bir şey yok.
jusqi Moderator 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Katılım 6 Ara 2022 Konular 5 Mesajlar 1,938 Çözümler 298 Tepkime puanı 2,565 RC Point 0 27 Nis 2023 #3 Kesinlikle hayır, Loaderimizde ve sizlere sunduğumuz herhangi bir hilede hiçbirinde zararlı yazılım bulunmamaktadır! Oyla 0 Downvote Çözüm
Kesinlikle hayır, Loaderimizde ve sizlere sunduğumuz herhangi bir hilede hiçbirinde zararlı yazılım bulunmamaktadır!