RealUI loaderin güvenliği hakkında şüpheleniyorum

aconacons2

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
Real Ui yi indirdiğimde virüs programı HEUR:Trojan.MSIL.Miner.gen isimli bir virüs fark etti miner hakkında çok bir bilgim yok sadece pc'yi kullandığını biliyorum

Çözüm
145 bin üyesi olan bir hile topluluğuyuz. 2019 Yılından beri kullanıcılarımıza hizmet vermekteyiz. İşimizin Tek Karı Reklamlardan Para Kazanmaktır. Başka Kâr Yoktur. Anti virüs programları hilelerimizi ve Yükleyicimizi virüs olarak gösterse de, GameHack.Tools bir virüsü tespit eder ve virüs olarak gösterir. Bu virüs aynı zamanda oyunlar için gerekli işlevleri de içeriyor. Bilgisayarınıza herhangi bir zararı yoktur. Yıllardır kullanıcılarımıza virüs bulaştırmamaya kararlıyız. Her zaman kararlı olacağız.
RealUİ yardım merkezinde yazmakta gerekenler.
https://help.realui.app/tr.html

LostCasper

Legend Member
Konular
107
RC Point
0
145 bin üyesi olan bir hile topluluğuyuz. 2019 Yılından beri kullanıcılarımıza hizmet vermekteyiz. İşimizin Tek Karı Reklamlardan Para Kazanmaktır. Başka Kâr Yoktur. Anti virüs programları hilelerimizi ve Yükleyicimizi virüs olarak gösterse de, GameHack.Tools bir virüsü tespit eder ve virüs olarak gösterir. Bu virüs aynı zamanda oyunlar için gerekli işlevleri de içeriyor. Bilgisayarınıza herhangi bir zararı yoktur. Yıllardır kullanıcılarımıza virüs bulaştırmamaya kararlıyız. Her zaman kararlı olacağız.
RealUİ yardım merkezinde yazmakta gerekenler.
https://help.realui.app/tr.html

Çözüm

ScoffieldBest

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
kankam bu kadar insan salakmı kullanıyor loaderi biraz düşün yani :/

mchanixx

Active Member
Konular
3
RC Point
0
ben acıkca soylım bundan daha kapsamlı bır hıle yok vuris varsa da cok calmazlar heralde :D

AldrichMorga

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Arkadaşlar mining işlemlerinde genellikle mining yapan virüs, program yüksek cpu kullanır ve bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olur. Bilgisayarınızda yavaşlama hissediyorsanız cpu işlemlerine belirli programlardan bakabilirsiniz(tarayıcılarda aratınca bulabilirsiniz size önerim Process Explorer). Uygulamadan baktığınızda %80-90 arası cpu kullanımı olduğunu görebilirsiniz(80-90 arasında olması zorunlu değil 50'nin üstünde veya 40 tarzı birşey de olabilir). Ben RealUI uygulamasını kullanırken böyle bir şeye rastlamadım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin zaten uygulamayı kullanırken Windows Defender açık kalırsa sorun yaratmaz. İyi günler

ferhatberk1

Confirmed Memb.
RC Point
0
Çok uzun zamandır kullanıyorum ve herhangi bir zararını görmedim.