RealUI süresi hemen bitiyor

ByThoR

Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
Merhaba sayın adminler wolftü hilesi için kullanıyorum RealUI yi fakat sürekli hilenin süresi bitiyor ve oyun esnasın da ekranım birden donuyor ve 10 dakiak boyunca cıkmaya kapatmaya çalışıyorum oyunumu reset attığım da düzeliyor yani zaten birkez reklamlara tıklamışım ben hileyi kullanmak için neden her defasın da hileyi kullanmam için günde 2-3 sefer bunu yapıyorum ben 24 saat gectıkten sonra yenileniyor sanıyorum fakat çok sık olmaya başladı bu durum bi çaresini bulun lütfen. saygılar

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Hilenin donması bilgisayarınız ile alakalı olabilir. Reklam onayı vpn veya her modem resetinde tekrar yapmanız gerekiyor.

ByThoR

Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
tam ekran da donar nedense pencere tam ekran da fps düşüşü çok oluyor

Hilenin donması bilgisayarınız ile alakalı olabilir. Reklam onayı vpn veya her modem resetinde tekrar yapmanız gerekiyor.
ALAKASI YOK sistemim cok iyi benim herhangi bir VPN de kullanmıyorum oyunum asla donmaz oyun direk donup çöküyor sonra realuı ye girince tekrardan reklamlara tıklamam gerekiyor yani hilenin süresi ile alakalı birşey

andalesss

Super Member
Konular
1
RC Point
0
ALAKASI YOK sistemim cok iyi benim herhangi bir VPN de kullanmıyorum oyunum asla donmaz oyun direk donup çöküyor sonra realuı ye girince tekrardan reklamlara tıklamam gerekiyor yani hilenin süresi ile alakalı birşey
dostum bak benimkiside iyi ama bazen fps düşüklügü yapıyor oyunda onu anlatmaya çalışıyorum sana

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
RC Point
0
onay süresi genelde 1 gün arağılıyla sürer efendim modaratörün dediği gibi yapmanız ve loadırı çok kapatmanınızı öneririm

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Hilenin süresi diye bir kavram yok