Realuıu Yetkilileri 7/24 Uyuyor Herhalde

yunusemre315

Confirmed Memb.
Konular
11
RC Point
0
Forumlarda onlarca yüzlerce cevaplanmamış sorular yardım ıstekleri var bunlarla daha çok ilgilenirseniz hem sizin için hem de kullanıcılariçin daha iyi olur

serseri 05

Ultra Member
RC Point
0
yetkiler oyun üzerine çalışıyorlar forumlar sürekli aktif tutmaya çalışıyorlar. Apex üzerinde çalışma yapıldı Counter Strike 2 yeni güncellendi oyun üzerine yoğunluk dolayı forumlara pek fazla vakitleri olmuyor.

Talat86

Super Member
RC Point
0
yetkiler oyun üzerine çalışıyorlar forumlar sürekli aktif tutmaya çalışıyorlar. Apex üzerinde çalışma yapıldı Counter Strike 2 yeni güncellendi oyun üzerine yoğunluk dolayı forumlara pek fazla vakitleri olmuyor.
dostum karnel hatasını nasıl cöze bilirim bilgin varmı senın

ashaka12345

Super Member
Konular
7
RC Point
0
katılıyorum dedıgıne hocam fakat pubg hılesını ay olcak beklıyoruz halen gelmedı umarım gelır

EpicBey44444

👑
Super Member
Konular
3
RC Point
0
Bissuru proje var gördüğün gibi hepsi ile uğraşmaktan adamlar forum bakamıyor tabikide bu normal bi durum bi hileyi güncelleseler diğer Oyunun hilesi fix yiyor zor yani

emir45548

Member
RC Point
0
esiden daha fazla hile vardı umarım onlar için çalışıyorlardır