Status
Not open for further replies.

hoplatan7634

Super Member
Topics
1
Reaction score
0
RC Point
0
CapsLock Açık Konu Açmak Veya Mesaj Yazmak
:kullanim:
Hileyi kendim denedim çalışıyor yapmanız gerekenleri sırasıyla söylüyorum.

1️⃣ Oyunu açın online`a giriş yapın.
2️⃣ RDO Cheat Engine Çalıştırın.
3️⃣ Cheat engine klasöründe alt tarafta bulunan seçeneklerden İtems/İnfinity İtems (X) Haline getirin basarak.
4️⃣ Oyunda artık kullandığın bütün itemler gitmeyecek yediğiniz yiyecekler dahil şimdi gelelim altın ve dolar hilesine elinizde en az 1 tane teasure map olması gerekiyor.
B tuşuna basıp teasure mapi açın haritada belirli bir bölge sarı işaretine boyanır oraya gidin kendiniz arayarakda bulabilirsiniz hazineyi ben uğraşmak istemiyorum derseniz
Google aratın ismini ve belirli noktalara işaret koyun hazineyi aldıktan sonra B tuşuna basıp tekrardan aynı yerdeki hazineyi avlamaya başlayabilirsiniz böylelikle 30 dakikada
20 30 gold 1000 2000 dolar kazanabilirsiniz ben yaptım ban yemedim güvence yok isteyen yapabilir.

:ivt:

:resimler:

Screenshot_18.jpg

Screenshot_19.jpg

Screenshot_20.jpg

Last edited by a moderator:

Knull

404
Legend Member
Topics
103
Solutions
229
Reaction score
3,544
RC Point
0
 Moderator note  Dosya analizörlerimizin dosya gönderimini manuel olarak incelemesi gerekir ve güvenli olduğu ve herhangi bir kuralı ihlal etmediği sürece kısa süre içinde onaylayacaktır. Personelimizin tamamı gönüllüdür ve bu süre, mevcut sıra boyutu ve sırayı idare etmek için kaç personel üyesi bulunduğu gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişir.

Konu açarken nereye açtığınıza dikkat edin aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.

Status
Not open for further replies.