Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

reklam geçememe sorunu

Obsycra

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
arkadaşlar yönetici sorun tarayıcıda diyor bütün tarayıcıları denedim hemde her biri için ayrı ayrı pc yi kapatıp açarak hala olmuyor 50 defa da üst üste denedim ne yaptıysam olmadı yapabilen varsa bi anlatabilir mi ben mi yapamıyorum sorun herkeste mi yapamadığım ve gördüğüm kadarıyla sorun tarayıcı veya pc den kaynaklı değil

ffuuji0

Super Member
Konular
5
RC Point
0
arkadaşlar yönetici sorun tarayıcıda diyor bütün tarayıcıları denedim hemde her biri için ayrı ayrı pc yi kapatıp açarak hala olmuyor 50 defa da üst üste denedim ne yaptıysam olmadı yapabilen varsa bi anlatabilir mi ben mi yapamıyorum sorun herkeste mi yapamadığım ve gördüğüm kadarıyla sorun tarayıcı veya pc den kaynaklı değil
senin için denedim hocam bende sıkıntısız çalıştı wolftü

jusqi

Moderator
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Reklam engelleyici ve VPN varsa kapatın.

Obsycra

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
@jusqi hocam sana any atayım zahmet olmazsa bi bak şuna ya dün yaptım hiçbir sorun yoktu açıldı bugün pc yi açmadım bile böyle hata verip duruyor boşver hileyi başlatmayı ben hileyi klasörden çalıştırmaya çalışırken bile direk bu hatayı veriyor hiçbir vpn vb bişey yok reklam engelleyici de yok any atayım bi baksan mı ya

the25md

Super Member
Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
Chrome kullan kanka orda geçiyor opera falan geçmiyo

107ahmet

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Securty bosst diye bi şey var biosda onu kesinlikle kapt defenderi de kapat fidye koruması var onu da kapat