Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

reklam geçememe sorunu

Obsycra

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
arkadaşlar yönetici sorun tarayıcıda diyor bütün tarayıcıları denedim hemde her biri için ayrı ayrı pc yi kapatıp açarak hala olmuyor 50 defa da üst üste denedim ne yaptıysam olmadı yapabilen varsa bi anlatabilir mi ben mi yapamıyorum sorun herkeste mi yapamadığım ve gördüğüm kadarıyla sorun tarayıcı veya pc den kaynaklı değil

cabbar02

Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
pc de vpn yok tarayıcıda reklam engelleyici yok ama sitede reklam çıkmıyor yardımcı ola bilir misiniz

cabbar02

Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
sorunu buldum bazı pc lere defender ile birlikte safer web uygulaması da yüklü geliyor onu kapatınca düzeldi

jamoka01

Active Member
Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0
chrome kullan kanka opera da sıkıntılar var şuan

Ferret

Active Member
RC Point
0
arkadaşlar yönetici sorun tarayıcıda diyor bütün tarayıcıları denedim hemde her biri için ayrı ayrı pc yi kapatıp açarak hala olmuyor 50 defa da üst üste denedim ne yaptıysam olmadı yapabilen varsa bi anlatabilir mi ben mi yapamıyorum sorun herkeste mi yapamadığım ve gördüğüm kadarıyla sorun tarayıcı veya pc den kaynaklı değil
reis bendede ayni sorun
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

@jusqi hocam sana any atayım zahmet olmazsa bi bak şuna ya dün yaptım hiçbir sorun yoktu açıldı bugün pc yi açmadım bile böyle hata verip duruyor boşver hileyi başlatmayı ben hileyi klasörden çalıştırmaya çalışırken bile direk bu hatayı veriyor hiçbir vpn vb bişey yok reklam engelleyici de yok any atayım bi baksan mı ya
reklam gelmiyo extensionda acilmio