Reklam onayı 2. adım sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lazziya

Active Member
Konular
2
RC Point
0
Bilgisayarımda herhangi bir adblocker yok fakat dekortab sitesinde reklam çıkmıyor. Loaderı açamıyorum ondan dolayı.

Duhan Alp

☜(⌒▽⌒)☞
Confirmed Memb.
RC Point
0
tarayıcıdn kaynaklı olabilir opera kullanıyorsan otomatik olarak reklam engelleyici açılmış olabilir eklentilerden kapatabilirsin (logosu kutu şeklinde)

SarlP

Super Member
Konular
6
RC Point
0
bende yaşadım opera kullanıyosan reklam engelleyici var chrome vs tarayıcılar indir olur onlarda

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
RC Point
0
  1. Ad-blocker veya tarayıcı eklentilerini kontrol edin: Tarayıcınızda yüklü olan reklam engelleyici veya ad-blocker eklentilerini kontrol edin. Bu tür eklentiler, reklamları otomatik olarak engelleyebilir. Eğer böyle bir eklenti kullanıyorsanız, ilgili siteyi beyaz listeye eklemeyi veya eklentiyi devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.
  2. Tarayıcı ayarlarını kontrol edin: Tarayıcınızın ayarlarında reklamları engelleyen bir özellik olup olmadığını kontrol edin. Bu ayarı kontrol ederek reklam engelleyici özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz.
  3. Güvenlik yazılımını kontrol edin: Bilgisayarınızda veya ağınızda kullanılan güvenlik yazılımının, reklamları engelleyen bir özelliği olup olmadığını kontrol edin. Eğer böyle bir özellik varsa, ilgili ayarı kontrol ederek reklamları geçiş yapmasını sağlayabilirsiniz.
  4. Başka bir tarayıcı veya cihaz kullanın: Reklamları göremiyorsanız, farklı bir tarayıcı veya cihaz deneyebilirsiniz. Farklı bir tarayıcı veya cihazda reklamların görünüp görünmediğini kontrol edebilirsiniz.
  5. İnternet bağlantısını kontrol edin: İnternet bağlantınızın sorunsuz olduğundan emin olun. Yavaş veya kesintili bir internet bağlantısı, reklamların yüklenmesini engelleyebilir.
  6. Site yöneticisiyle iletişime geçin: Reklamların görünmediği bir web sitesinin yöneticisi veya destek ekibiyle iletişime geçerek sorunu bildirebilirsiniz. Belki de bir teknik sorun veya konfigürasyon hatası vardır ve size yardımcı olabilirler.

Son düzenleme:

Roytoda

Super Member
Konular
2
RC Point
0
kanka bendede oldu ya biraz bekleyince geliyo yada sitede biraz dolaş karşına çıkıyo reklam

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
2 adım kısa süreliğine kaldırıldı, tekrar deneğiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...