• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Reklam onayı başarısız oldu (0x00...0276D)

fthahmet

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Arkadaşlar reklamda bekliyorum ve aşağıdakı hatayı alıyorum ılgılenen var ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    20.1 KB · Görüntüleme: 17

enes2750

Active Member
RC Point
0
kanka bi silip tekrar indir ve sonra güvenlik duvarını kapattıgına emin olman gerekiyor muhtemelen sorunun düzelcktir

Lady Darknes

swansizz
Legend Member
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 Sharer II İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Hileler sekmesindeki hata kodu "finger..." ile başlıyorsa timeout yemişsin. Olabildiğince hızlı yap reklam onayını.

alcn231

Active Member
RC Point
0
dostum güvenlik duvarını komple kapatıp ve oyunlaırn vanguard'Larını vesaire silip dene

ersin14

Active Member
RC Point
0
antivirüs ve reklam engelleyicin kapalı olmasıı gerekiyor güvenlik duvarını kontrol etmelisin

fthahmet

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Arkadaşlar hatanın sebebini buldum reklam sitesini actıktan sonra sitede gezmiyordum, gezmek lazımmıs benım gıbı hatayı alan varsa reklam sitesinde ve reklama tıkladıktan sonra siteyi gezmeli , reklama tıkladıktan sonra reklam ek sayfa olarak değil aynı sayfa icerisinde acılması lazım iyi günler

mamakl06

Active Member
RC Point
0
Arkadaşlar Real ui hesabımın şifresini unuttum e postasını hatırlasam giricem sıfırlıycam ama Real ui ipucu vermiyor e postayla ilgili nasıl bulabilirim yenileyebilirim şifremi kullanıcı adını biliyorum