vanguard ve virus koruma uygulamaları kapalı güvenlik duvarıda kapalı ama olmuyor bir yerdeee yanlış yapıyorum galibgavanguard ve diğer virüs koruma programlarını kapat ardından yönetici olarak hileyi başlat.Olmazsa bir admin veya moderatörden yardım iste.
kanka beklicen ya biraz sonra olurreklam onayı yapamıyorum
Bendede olmuyovanguard ve virus koruma uygulamaları kapalı güvenlik duvarıda kapalı ama olmuyor bir yerdeee yanlış yapıyorum galibga
reklam onayı yapamıyorum
Reis diğer siteden yap goglechorm'a gir geçmişi sıfırla hileyi tekrardan yap olur bende'de arada oluyodu geçmişi sıfırlayınca düzeliyordureklam onayı yapamıyorum
bide bilgisayarın tüm güvenliklerini iptal etReis diğer siteden yap goglechorm'a gir geçmişi sıfırla hileyi tekrardan yap olur bende'de arada oluyodu geçmişi sıfırlayınca düzeliyordu
reisvanguard ve diğer virüs koruma programlarını kapat ardından yönetici olarak hileyi başlat.Olmazsa bir admin veya moderatörden yardım iste.
yaptım olmuyor yine aynısı orada kalsam bile 2. adımı geçemiyorumKonunun Adblocker ile yakından uzaktan alakası yoktur. Resimde reklamlar gözükmektedir. Ayrıca resimde ki RealUI ye bakacak olursanız henuz 1. adımda olduğunu anlarsınız . Yani sorun kardeşimizin medipediform yazıp direk seçenekten siteye dalmasıdır. Yapması gereken medipediform yazıp site linki olmayan sadece medipediform yazan seçeneği seçmesidir. Hemen ardından RealUI de 2. adıma geçilecektir. ve o zaman siteye giriş sağlayacak ve 3. adım olan sitede bekleme aktif hale gelecektir. Teşekkürler.