Roblox Erişim Engeli

CiciBici

Active Member
RC Point
0
Bir uygulama mutlaka bir gün açılır hadi Discord açılmaz ise Roblox mutlaka açılır çünkü adı üstünde çocuk oyunu sevenleri çok Türkiye de, bir ofis kurup açarlar

Shagggy02132

Active Member
RC Point
0
Roblox elinden geleni yaptı zaten itirazlar mı dersin bazı nedenler dolayından açılmıyor yasaklama süreci bile doğru değildi süre verilmeden yasaklanması

alev1

Akışına bırak
Super Member
Konular
32
RC Point
0
Dış işler bakanlığı açıklama yaptı roblox ile iletişimdeyiz bizim istediklerimizi yaptılar yasaklı oyunları kaldırdılar yaş kısıtlaması geldi dedi ve son olarak açıldığında türkiyede ofis kurmalarıyla anlaşma yaptıklarını açıkladı çocuk lar içinde mustafa sarı gül uğraşıyor ama hiç bir açıklama gelmiyo sadece açıcaz açtırıyorum diyor anlamadım bende

Shagggy02132

Active Member
RC Point
0
Dış işler bakanlığı açıklama yaptı roblox ile iletişimdeyiz bizim istediklerimizi yaptılar yasaklı oyunları kaldırdılar yaş kısıtlaması geldi dedi ve son olarak açıldığında türkiyede ofis kurmalarıyla anlaşma yaptıklarını açıkladı çocuk lar içinde mustafa sarı gül uğraşıyor ama hiç bir açıklama gelmiyo sadece açıcaz açtırıyorum diyor anlamadım bende
sarıgül kandırıyor :D