Pc için Exploit var ama Paralı bedava Hepsi Tespit Edildi ban yersin zaten yakında HIWD Ban Ekliyorlar Ban Dalgası Cok Yakında Başlayabilirpc içinde gelsin kral
Gördüm, teşekkürler.Rica ederim, (ROBLOX HİLE & HACK BÖLÜM KURALLARI) okumanı tavsiye ederim.
Bunu öğrenmem iyi oldu ( izin konusunda )Dostum, sen iyi misin? Bunlar APK dosyaları ve bunları RealityCheats yetkilileri tarafından izin alarak atıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 26278
böyle bir trojan var haberin olsun senle ilgili veya ilgisiz attıgın linkten indi otoDostum, benim attığım dosyayı VirusTotal'da taradım ve 0 virüs bulundu. Bunu da alt kısımda virüs testleri olarak yazdım. Benim attığım dosya .exe değil, .apk var sonunda +zip değil. Virüs programı indir ve bilgisayarında virüs taraması yap, çabuk!
Bir şey olmaz zaten, oldu diyenler farklı birşeyler deneyip oldu diyorlarDostum, gidiyorsun, reklama tıklıyorsun, sonra exe dosyasını indiriyorsun ve açıyorsun; ardından suçu bana atıyorsun. Ben zaten virüs Total'dan tarayıp baktım, 15 kişide indirmiş, 15 kişide bir şey olmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 26282
emülatör indir, hepsi çalışır.Dost merhaba paylaşımın çok iyi ancak pc de çalışanlar hangisi söyler misin