Çalışıyor Roblox External Hile Güncel (20.08.2026

oxnic

Confirmed Memb.
Top Commenter Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
19
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
İlk mesajında sürümün önemsiz olduğunu iddia edip hemen ardından downgrade'in Hyperion tarafında flag tetikleyeceğini yazarak bizzat benim dediğim teknigi savunmuşsun. Forumdaki elemanları koruma amaçlı yaptığım yoruma hakaretle karşılık vermen zaten seviyeni gösteriyor kardeşim.Konuyu tartışmaya çevirmeye gerek yok,İyi forumlar.
2 olarak ben versıyon olarak savundum ai mesaj atarken azalt cıddıyım

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
113
RC Point
0
Yapay zekâyı yazım hatalarını düzeltmek için kullanıyorum. (Dilbilgisi Denetleyicisi)

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
113
RC Point
0
Sanırım bir önceki mesajlarında 2. olanda bi yerden kopyalayıp yapıştırdığın yada ai kullanarak cevap verdiğini biliyorum. konuyu kapatalım. forum kurallarına aykırı yaptığımız.

oxnic

Confirmed Memb.
Top Commenter Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
19
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
Sanırım bir önceki mesajlarında 2. olanda bi yerden kopyalayıp yapıştırdığın yada ai kullanarak cevap verdiğini biliyorum. konuyu kapatalım. forum kurallarına aykırı yaptığımız.
biz kavga etmıyoz tartısıyoz ben konuma elestırı acıgım ama cevap vermıcem bır konu demıyom hıc bır zaman yaptım suclamalar olur evet ceza alırım kabullenırım ama sorunum değil gene np