Undetected Roblox External Hile Güncel (20.08.2026

oxnic

Confirmed Memb.
Top Commenter Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
20
Reaction score
18
Website
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
İlk mesajında sürümün önemsiz olduğunu iddia edip hemen ardından downgrade'in Hyperion tarafında flag tetikleyeceğini yazarak bizzat benim dediğim teknigi savunmuşsun. Forumdaki elemanları koruma amaçlı yaptığım yoruma hakaretle karşılık vermen zaten seviyeni gösteriyor kardeşim.Konuyu tartışmaya çevirmeye gerek yok,İyi forumlar.
2 olarak ben versıyon olarak savundum ai mesaj atarken azalt cıddıyım

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Topics
113
Solutions
2
Reaction score
261
RC Point
0
Yapay zekâyı yazım hatalarını düzeltmek için kullanıyorum. (Dilbilgisi Denetleyicisi)

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Topics
113
Solutions
2
Reaction score
261
RC Point
0
Sanırım bir önceki mesajlarında 2. olanda bi yerden kopyalayıp yapıştırdığın yada ai kullanarak cevap verdiğini biliyorum. konuyu kapatalım. forum kurallarına aykırı yaptığımız.

oxnic

Confirmed Memb.
Top Commenter Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
20
Reaction score
18
Website
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
Sanırım bir önceki mesajlarında 2. olanda bi yerden kopyalayıp yapıştırdığın yada ai kullanarak cevap verdiğini biliyorum. konuyu kapatalım. forum kurallarına aykırı yaptığımız.
biz kavga etmıyoz tartısıyoz ben konuma elestırı acıgım ama cevap vermıcem bır konu demıyom hıc bır zaman yaptım suclamalar olur evet ceza alırım kabullenırım ama sorunum değil gene np

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Topics
53
Solutions
843
Reaction score
7,783
Website
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
hocam senın kafan yerınde degıl bırıncı olarak 9aff versıyonları hıle testlerı ıcın kullanıyor ben sahsen 1 haftadır bır bok yasamadım yaparken gıdıp scrıpt paylascak kadar enai olmayan ınsanım ce0bcd0fbd484804 surum ıster x ısın surum olsun roblox robloxdur hanı bıraz araştır yabancılardan.x
Post automatically merged by the system:

x.olarak
Roblox'ta downgrade mantığı hyperion telemetry loglarını ve sürüm hash mismatch'ini tetikler. Client tarafında anlık ban yememen flaglenmediğin anlamına gelmez banwave geldiğinde tek seferde hesaplar düşer Ben insanların ana hesapları riske girmesin diye uyardım kimin hangi sürümde ne riski aldığı kendi bileceği iş İyi forumlar ban riski yok genel olarak sılah dayamıyom kımseye
canım forumumuzda saygı çerçevesi içerisinde tartışmalar olmalıdır. kimse kimseyi küçümsememeli, ego tavan yapmamalı hepimiz öğreniyoruz hepimiz araştırıp sonuca varıyoruz ancak doğruluğunu tekrar ve tekrar kontrol etmek gerekiyor. burada onun veya seninde yanlış bildiklerin olabilir önemli olan yanlış bilineni saygı içerisinde karşılayıp yanlışı varsa dürüst bir üslupla anlatılmalı. Tahab'ın dediği gibi banlanabilirsin belki de anti cheat piyasası çok karmaşıktır kendisi yaşayıp deneyimlemişte olabilir ama sen zıttını yaşıyorsunuz diye bunun olmayacağı anlamına da gelmiyor. Tartışma her zaman iyidir ancak saygı çerçevesinde olmalıdır. Sizi seviyorum canlarım lütfen kimsenin kalbini kırmayın:galp::Fire: