Fluxus diyenlere cevap zaten krnl kulanıyom bazendeFluxus sakın kullanma senin cihazın için çok zarar verir miner fln açmaz ama bilgisaayarın veya telefonun yavaşlar
ısınır bendede fluxus virüslü çıkmıştı
vürüslü knk jjsploitjjsploit kullan krnl key almak için saatlerini harcamak zorunda kalıyorsun
kanka şu jj sploit i hala öneren npc dir harbiden 11 yaşındaki eşşekler kullanıyor onu içinde tüm virüsler var indirmeyin şunu ha diyorsanız ben ban yemek istiyorum buyurun yükleyinjjsploit kullan krnl key almak için saatlerini harcamak zorunda kalıyorsun
Senin paylaşımını bekliyoruz bizde Roblox da şöyle Silahlı oyunlar da tek atacak bir şey hazırla brom :dkanka şu jj sploit i hala öneren npc dir harbiden 11 yaşındaki eşşekler kullanıyor onu içinde tüm virüsler var indirmeyin şunu ha diyorsanız ben ban yemek istiyorum buyurun yükleyin
sen iste yeter hemenSenin paylaşımını bekliyoruz bizde Roblox da şöyle Silahlı oyunlar da tek atacak bir şey hazırla brom :d
Maks 5 dk sürüyor knkjjsploit kullan krnl key almak için saatlerini harcamak zorunda kalıyorsun
knk krnl eski piyasaya geri döndü diye indirmiştim 2 yıldır kullanıcısıyım fluxusa başlamıştım sonra krnl indiriyim dedim ama virüsdür diye korkuyomEğer bedava arıyorsan krnl yi öneririm