Rust Gelirmi

cengobaba

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
rusta başlayacağım uzun zamandır güzel bir hile arıyorum çoğu paralı acaba rust gelme ihtimali varmıdır ? veya nereden güzel bulabilirim fikri olan varsa yardımcı olsun

kaplan7230

Active Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj Destekçi Etkinlik Katılımcısı Doğrulanmış Üye İlk Paylaşım İlk Mesaj Destekçi Etkinlik Katılımcısı Doğrulanmış Üye
RC Point
0
gelmez kardeşim

cakantugay20

Ultra Member
10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni Kurucu Üye Destekçi Donator Etkinlik Katılımcısı Doğrulanmış Üye İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni Kurucu Üye Destekçi Donator Etkinlik Katılımcısı Doğrulanmış Üye
RC Point
0
rusta başlayacağım uzun zamandır güzel bir hile arıyorum çoğu paralı acaba rust gelme ihtimali varmıdır ? veya nereden güzel bulabilirim fikri olan varsa yardımcı olsun
banada söyle knk

gozpiriltisi

Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj Doğrulanmış Üye İlk Paylaşım İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
çok iyi olurdu rust raid atamıyoruz

Aybars2

Confirmed Memb.
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Kurucu Üye Destekçi Donator Etkinlik Katılımcısı Doğrulanmış Üye İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Kurucu Üye Destekçi Donator Etkinlik Katılımcısı Doğrulanmış Üye
Konular
6
RC Point
0
gelme ihtimali yok değil ama var çünkü rust 1-2 günde bir güncelleme alıyo ve bu işleri zorlaştırıyo paralı bile alsan kısa sürede hwıd ban yersin gerek yok olursada en muhtemel macro olur

TugaySn

Active Member
RC Point
0
Rust çok zor adamlar Logitech üzerinden kullanılan lua scriptlerini bile kaldırıyolar hergün nerdeyse güncelleme geliyor

deepdarkness

Confirmed Memb.
RC Point
0
rust hileler pahalı ve banlanma riski çok fazla 1 kere ban yedımı takıbe dusuyorsun anakartın kara lısteye alınırsa degıstırmek zorunda kalıyorsun ssd ve anakart