alperkutluxp
Confirmed Memb.
Hocam mesaj kasıyorum valorant hilesi için yanlış birşey yapmaktan korkuyorum ban yemek istemiyorum bilgi ala bilir miyim?
@alperkutluxp örneğin bu gibi yineleyen mesajlardan kaçınman gerekiyorAlakalı Mesaj Kasman Yeterli Olur.
Nasıl Yani Reis@alperkutluxp örneğin bu gibi yineleyen mesajlardan kaçınman gerekiyor
ben mesela bu konuya söylediğinle alakalı bir mesaj göndermiş ve bilgi vermiş bulunmaktayım, fakat sen mesaj arttırmak uğruna konuyu umursamadan 2-3 kelime kurup mesajı yollayıp konudan çıkıyorsun, bu gibi durumları açıkladım.Nasıl Yani Reis
Hocam Teşşekür ederim dediklerinizi dikkate alacağım 300 Mesaja ulaşmak için tabi emek harcamak lazım iyi çalışmalarMerhaba,
Ban yemeden mesaj kasmak isterseniz içeriği dolu olan ve eline sağlık ya da teşekkürler gibi kısa mesajlar yazmadan biraz daha bilgi içeren mesajlarla ve bazen sohbet konuları açılıyor orada da boş mesaj olmadan daha sohbetvari şeyler yazabilirsiniz. Bunların çok fazla ard arda olmamasına ve konudan bağımsız alakasız yorumlar olmamasına dikkat ederseniz ban yemezsiniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.![]()