Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Rütbe hakkında bilgi?

alperkutluxp

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Hocam mesaj kasıyorum valorant hilesi için yanlış birşey yapmaktan korkuyorum ban yemek istemiyorum bilgi ala bilir miyim?

Çözüm
Merhaba,

Ban yemeden mesaj kasmak isterseniz içeriği dolu olan ve eline sağlık ya da teşekkürler gibi kısa mesajlar yazmadan biraz daha bilgi içeren mesajlarla ve bazen sohbet konuları açılıyor orada da boş mesaj olmadan daha sohbetvari şeyler yazabilirsiniz. Bunların çok fazla ard arda olmamasına ve konudan bağımsız alakasız yorumlar olmamasına dikkat ederseniz ban yemezsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.😊

themirsen

trece.
Moderator
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
ben mesela bu konuya söylediğinle alakalı bir mesaj göndermiş ve bilgi vermiş bulunmaktayım, fakat sen mesaj arttırmak uğruna konuyu umursamadan 2-3 kelime kurup mesajı yollayıp konudan çıkıyorsun, bu gibi durumları açıkladım.

Luna

Super Moderator
Konular
1
RC Point
0
Merhaba,

Ban yemeden mesaj kasmak isterseniz içeriği dolu olan ve eline sağlık ya da teşekkürler gibi kısa mesajlar yazmadan biraz daha bilgi içeren mesajlarla ve bazen sohbet konuları açılıyor orada da boş mesaj olmadan daha sohbetvari şeyler yazabilirsiniz. Bunların çok fazla ard arda olmamasına ve konudan bağımsız alakasız yorumlar olmamasına dikkat ederseniz ban yemezsiniz.

Çözüm

karmajen

Super Member
Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
6
RC Point
0
ole ben direk 300 mesaj kasmaya çalısırsan olmaz tabi vakit geçircen konu açacan faydalı bilgi vercen boş boş yazarsan tabiki uyarı alırsın ben 2 kere uyarı aldım 3 yılldır kullanıyorum burayı 100 mesaj geçmiş degilim

jexin

Super Member
Konular
13
RC Point
0
beyler forum kasmaya basladım insalnalkra sohbet etmekte sarıyor zaten

alperkutluxp

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Merhaba,

Hocam Teşşekür ederim dediklerinizi dikkate alacağım 300 Mesaja ulaşmak için tabi emek harcamak lazım iyi çalışmalar

aaTyskes

Super Member
Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
kanka biraz zor kazarsın site şuan kendi kendine geliyor sürekli yorum atarsan spam yapmış olursun zaten buda bi yasak