• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

RÜTBELER hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shesha

bang!
Legend Member
10 Rozet Seviye 5 Sharer II İlk Çözüm
Konular
57
RC Point
0
Belli bir rütbeye atlamak yeni üyelerin spam/flood atması gibi şeylerin önüne geçilmesi için bu sistemin getirildiğini düşünüyorum.

hitaesat00

Ultra Member
7 Gün Seri Tartışma Başlatıcı İçerik Kaşifi
Konular
11
RC Point
0
evet rütbelerin bi tık daha yükseltilmesi lazım herkez erişim sağlayabildiğinden hileler daha çabuk dt oluyor ama çok da yükseltilmemesi lazım bence

Bilgebiri

Active Member
İçerik Kaşifi
RC Point
0
bütün hileler
/Minimum Rütbe Member/

boşunamı bukadar ugrastık rutbe konusunda hiç adil değil. Herhangı bı yoneyıcının bu duruma bı el atması gerek rütbelerın duzenlenmesı gerek. gelen gecen kullanmamalı.
Rutbe için yazdım kb

Bilgebiri

Active Member
İçerik Kaşifi
RC Point
0
Hocam, dediğiniz konuda hem haklı hem de haksızsınız. Kendinizi düşündüğünüz için öyle düşünüyorsunuz. Ama haklı olduğunuz yer ise yeni kayıt olan bir üye bile hemen hilelere erişebiliyor, detected olma olasılığı da artıyor. Zamanında 50 mesaja ulaşmak bile beni yormuştu. En azından 30 mesaj sınırı gelse güzel olur.
Çook haklısın reisss

adilsasd

Active Member
RC Point
0
ya iyi hoşta ben şuanda hilelere ulaşamıyorum nasıl rütbe yükselicem onuda bilmiyor enzaından yeni gelenlere rütbe nasıl yükseltiliyor onu anlatan bir şey yada ne bilim bir yazı falan olsa insanlar ona göre yapar gerekeni ama ben şimdi bilmiyorum bir kaç konuya yazdım hemen yönetiçi yazmış konu dışında soru sormak veya yazı yazmak yasak yazarsan 30 gün ceza alırısın die şimdi bana yardım edicek birini nasıl bulucamda rütbe yükseltmeyi öğrenicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...