Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aga ben hile açtım eywallah ticket açtım verdikleri süre sonunda 4 ay geçti oyuna girdim gene van152 verdi ticket attım. hesap açtıgın için, ban 15 martta açılcak denildi şimdi 15 martta girsem gene ban verme ıhtımalı varmı ?
Vallaha ben hile yaptım ban yedim akıllandım, yeni pc de yapmamama rağmen yine ban yedim hileden. 22 şubatta açılcak dedi ticketta. (hayır yanlış ban diye 50 ticketim vardır ama cevap hep otomatik, ''haklı ban'' yazıp geçiyorlar)
Ekstra van 152 açmak için bios spoofer gibi upraştıysan yeniden algılarsa o 4 ay süre yeniden 0 dan başlıyor. Yani uğraşmadıysan yemezsin realIUI arkada açık kalmasın
söyle bi durum gerçeklesebilir hileden arta kalan dosyalar oluyor onlarıda bazen virüs sayyor vanguard çok değisik eskiden arkımın process hacker 2 görev yöneticisi indirmisti onu bile virüs sayıp 3. parti den ban yemisti
Dostum orada sana belirtmesi gerekiyordu banının açılma süresi kesin değil 3 gün oynama olabiliyor. Bana belirtilmişti ve ben verdiği tarihten 3 4 gün sonra girdim oynadım. 15 martta değilde 18 19 martta gir öyle dene dostum.