Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa arkadaşlar Van 152 hatası alıyorum format atsam pc ye gidermi
Dostum hile açıp açmamak senin elinde. Ayrıca hile açmadan oyuna girdim diyosan büyük ihtimalle 3. parti bir uygulama açıkken oyuna giriş yaptın. Zaten valorant bunu sana daha önceden söylüyor eğer diyor oyun açıkken benle ilgisi olmayan bir programla oyuna girersen banlarım diyor.
Dostum hile açıp açmamak senin elinde. Ayrıca hile açmadan oyuna girdim diyosan büyük ihtimalle 3. parti bir uygulama açıkken oyuna giriş yaptın. Zaten valorant bunu sana daha önceden söylüyor eğer diyor oyun açıkken benle ilgisi olmayan bir programla oyuna girersen banlarım diyor.
knk öneri hwid spoofer varmı valorant için ben aradım aradım yok enson buraya bakim dedim gene yok varsa önerirmisin discordda çok var ama güvenemiyorum discorddaki spoofer lara paralı da olur