Saçma Konular ve Saçma Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
Son zamanlarda rcde valorant keki geldiğinden beri herkes mesaj kasma derdinde ve çok fazla spam var ve bu spam mesajları için abuk subuk konular açılmaya başladı örneğin:
''En sevdiğiniz renk''
''En sevdiğiniz yemek''
''En sevdiğiniz oyun''
tamam bu konular açılabilir iyi hoş ancak bu konulara yazılan yorumlar tek bir kelimeden ibaret ''valorant'' adam valorant yazıp geçmiş oyunu neden sevdiğini yazmamış veya ''mor'' yazıp geçmiş mor rengini neden sevdiğini yazmamış yani adam mesela ''ben sarı rengini çok seviyorum ayrılığı temsil ediyor işte benim hayatıma güzel bir yer veriyor'' gibi şeyler yazsa bile tamamım ben ama tek kelimelik forum yorumu diye bir şey yok arkadaşlar ben burada tek bir konu için 1.5 saat uğraşıp bir oyun hakkında yeni başlayanlara rehber olacak bir yazı yazıyorum adam agabe yazıyo geçiyo şimdi bunun ne alakası oyun rehberiyle bu oyun eski bu oyunu özleyenler var dememişimki ben konuda şimdi modlarda iyi hoş reportlara bakıyor ama adam bakmış aaa benim mesajım silinmiş neyse spam atar yine yaparım diyor daha bu sabah elemanın birini gördüm 0 mesajı vardı adamın 2 saat sonra falan 150 mesaj olmuş, yorumlarına bakıyorum saçma bir konuya tek kelimelik mesaj yazmış adam. Şimdi böyle olursa 150 mesaj az kalır valorant hilesinde
Diğer bir hususta adam 150 mesaj olmuş alırım bir hayırlı olsun diye konu açmış, milletin yazdığı tek şey ''h.o'' böyle konularda bana saçma geliyo veya adam konu açmış işte 150 mesaj oldum rolüm ne zaman gelecek yahu arkadaş sen kör müsün? Sen 150 mesaj olduğunda ekranında koskocaman ''tebrikler 150 mesaja ulaştınız rolünüz 1-1.5 saat içerisinde gelecektir'' yazıyor şimdi insanlarda görüyo adam diyoki ''modlara yaz'' hani sırf konuyu bitirmeyip daha çok uğraştırıp mesaj kasmak için salak saçma şey yazıyor konu sahibide açıklamaya çalışırken sinir oluyor. Böyle konulara mesaj yazmayın arkadaşlar yazacaksanızda mesela adam en sevdiğiniz oyun diye konu açmış şöyle yazın:
''ben bu oyunu çok seviyorum çünkü bu oyun beni şu yönleriyle içine çekiyor ve şu tarafı iyi bu tarafı kötü müzikleri şöyle böyle'' tarzında yazın çünkü sürekli herkes sadece tek bir mesaj yazarak yorum kasıcaksa bu valorant kekine 150 değil 500 mesaj sınırlandırması gelir

Gelelim en saçma kısma
adam gelmiş ''90 saniye çok ya indirin şunu'' diyor hocam spam atarsan 90 saniye limitine denk gelirsin ortalama düzgün,tek kelimeden ibaret olmayan bir mesaj yazmak zaten bir dakikanı falan alır.
Kısacası rcde büyük bir kesim aynı konuyu aynı isimle açıyor ve büyük bir kesimde tek kelimelik mesajlarla mesaj kasıyor ben bu durumdan ciddi bir şekilde şikayetçiyim. Sadece modlar banlayarak bu kaosu bitiremez bu kaosun bitmesi için sizin bu tarz yorum yapan hesapları reportlamanız ve bu tarz yorumlar atmamanız gerek arkadaşlar.

İyi günler.

ewost3

Super Member
Konular
7
RC Point
0
150 yorum kasmak istiyor insanlar ne yapsınlar? eski konuları hortlatıp hortlatıp durmak yerine yeni konu açıyorlar? bu konudan rahatsız olmanız saçma. yoneticiler hileler için belirli yorum sayısı koymuş insanlarda yapmaya çalısıyor herşeyi abartmayın forum yöneticileri için sorun oluyorsa gerekli uyarıyı yaparlar zaten asıl boş olan konu şuan senin konun.

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
150 yorum kasmak istiyor insanlar ne yapsınlar? eski konuları hortlatıp hortlatıp durmak yerine yeni konu açıyorlar? bu konudan rahatsız olmanız saçma. yoneticiler hileler için belirli yorum sayısı koymuş insanlarda yapmaya çalısıyor herşeyi abartmayın forum yöneticileri için sorun oluyorsa gerekli uyarıyı yaparlar zaten asıl boş olan konu şuan senin konun.
hocam 150 yorum olmasının asıl sebebi o zaten hileyi herkes kullanmasın diye, hileyi ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar hızlı tespit edilir,ve yorum kasmak için bir sürü yöntem var mesela birisi valorant kekinde sorun var dediğinde yardımcı olabilirsiniz veya kendiniz çok iyi bildiğiniz bir oyunda rehber konusu açıp bilgilerinizi paylaşırsınız yorumlarda bir soru gelir sizde o soruyu cevaplarsınız böyle böyle mesaj kasarsınız sorusu olan insanlarda mesaj kasmış olur bence sizin düşünceniz çok kıt kalmış bu konuda

ARDAPROGTT1X

Ultra Member
Konular
3
RC Point
0
en kötüsü yorumlarda artık şey bılmıyorum, yada evet belkı olabılır , yani doğru , yada random mesajlar bunlar çok görünmeye başladı bırısı konu açmıştı packet lossu vardı herkes format at demiş :D acaba konu açıncada adamlar mesaj atınca sıze mesaj sayısı olarak gerımı donuyor ? çünkü saçma sapan konu başlıkları var

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
en kötüsü yorumlarda artık şey bılmıyorum, yada evet belkı olabılır , yani doğru , yada random mesajlar bunlar çok görünmeye başladı bırısı konu açmıştı packet lossu vardı herkes format at demiş :D acaba konu açıncada adamlar mesaj atınca sıze mesaj sayısı olarak gerımı donuyor ? çünkü saçma sapan konu başlıkları var
hayır hocam mesaj sayısı geri dönmüyor ama adamlar millet yorum kassın diye birde profilinde daha çok konu gözüksün diye açıyor konuları genelde

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
bu boş mesela cidden
bizim yakındığımız mesajlar zaten bunlar hocam mesela siz geldiniz karşı çıktınız benim yazdığım konuya ben bu tarz mesajlara bir şey demiyorum doğru olanı bu ama bunun gibi arkadaşlar malesef doğru olanı yapmaya üşeniyor

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Forumumuzu en iyi şekilde yönetebilmek için Moderasyon ekibimiz her gün çalışmaktadır. Spam, alakasız mesaj atanlar veya kurallara uymayan her hangi bir davranışları olduğun da tespit halinde her zaman gereken cezayı alacaklardır. En önemlisi kullanıcılarımız spam mesajları "Rapor" tuşunu kullanarak veya her hangi bir yolla bildirerek Moderasyon ekibimize destek bulunmalılarıdır. Bu görüşünüzü konu açarak herkese bildirdiğiniz için teşekkürler. İyi forumlar.

BENOCUM7126

Super Member
RC Point
0
Yorum kasmaları gerek doğru dürüst yazmaya çalışsalar çok zaman alır

cannexee

Confirmed Memb.
RC Point
0
herkesin amacı belli değilmi zaten sürekli konu açılıp mesaj yazılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...