Selam arkadaşlar genel olarak hileler açılmıyor

Xanomit

Mind Reader
Super Member
Konular
6
RC Point
0
crab game de denedim lol orbwalk denedim wolftü indiricem onda da olmıyacak büyük ihtimal bi eksiklik var tam çözemedim hile inject edildi dedikten sonra cmd paneli kapanıyor ve hile ile alakalı hiçbirşey gelmiyor windows 10 home 21H1 İS değerlemesi ; 19043.1526 windows güvenlik duvarını devre dışı bıraktım ama hala bi değişiklik olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim

Zodiac

Ultra Member
10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
196
RC Point
0
bilgisayarında antivirüs varsa devre dışı bırak defenderı kapattığından da emin ol kesin olarak kapatmak için Burdaki programdan kesin olarak kapatabilirsin

zhyreox

Active Member
Konular
1
RC Point
0
konulara mesaj yazarak yorum sayısı kasman gerek seviyen arttıkça onlar acılacaktır

sensey19

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Selam,
İlk olarak olmama nedenlerinden biri güvenlik duvarı ,kapanmayan virus programları.
Bilgisayar güncelleştirmelerini kontrol et,Dll ri unutma.

Xanomit

Mind Reader
Super Member
Konular
6
RC Point
0
Selam,
İlk olarak olmama nedenlerinden biri güvenlik duvarı ,kapanmayan virus programları.
Bilgisayar güncelleştirmelerini kontrol et,Dll ri unutma.
sadece windows güvenlik duvarı var onu da herşeyi kapattım tüm korumaları güncelleştirmeleri şimdi kontrol ediyorum dll nedir peki

burakartar91

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Bilgisayarındaki Antivirüs programını devre dışı bırakıp uygulamayı tekrar indirmeni tavsiye ederim